מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לגבי שתיהנאדיה11/06/2013
בתי בת 9 חודשים אנחנו מסתדרות מבחינת אוכל מוצקים יש ימים שהיא אוכלת טוב וימים פחות ואני לא לחוצה מזה חשוב לי לציין שאני מניקה הנקה מלא ללא תוספות של תמ"ל
לאחרונה ומכיוון שהיא מסרבת לשתות מיים בימים חמים אני מוהלת לה בתוך המיים ספרייט דאיט או מיץ אפרסקים על בסיס 150 מ"ל מיים ו 30 תוספת כלשהי ואז היא גומרת את הבקבוק האם זה בסדר ואם לא איך אני ארגיל אותה לשתיית מיים רגילים נא עזרתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
נאדיה12/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי שתיה - תגובה
תרצה שני12/06/2013ממליצה לא להרגיל את הקטנה לשתייה שיש בה טעם מתוק. בוודאי שדיאט אינו מתאים לקטנים כי מכיל תחליפי סוכר שלא ברורה השפעתם על ילדים כיוון שלא נחקרו.
אפשר לתת לילד לשחק עם בקבוק מים שיש בו מעט מים, ולאו דוקא כאשר היא צמאה אלא דרך משחק , פשוט להניח את הבקבוק בי המשחקים. אפשר לנסות עם כוס מותאמת לילדים או כוס פלסטיק רגילה אפילו באמבטיה כמשחק. ככל שתחשפי אותה יותר לשתיית מים הסיכויי שהיא תתחיל לשתות עולה.
נקודה אחרונה אם במשך היום נמצאת במקומות שמוצלים ואינם חמים מאד וכיוון שאת מניקה, יש לשאר שמקבלת את הכמות הנוזלים העיקרית מהנקה ואין חשש להתיבשות.
בהצלחה, תרצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)