לגבי שתיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לגבי שתיה
    נאדיה
    11/06/2013

בתי בת 9 חודשים אנחנו מסתדרות מבחינת אוכל מוצקים יש ימים שהיא אוכלת טוב וימים פחות ואני לא לחוצה מזה חשוב לי לציין שאני מניקה הנקה מלא ללא תוספות של תמ"ל
    לאחרונה ומכיוון שהיא מסרבת לשתות מיים בימים חמים אני מוהלת לה בתוך המיים ספרייט דאיט או מיץ אפרסקים על בסיס 150 מ"ל מיים ו 30 תוספת כלשהי ואז היא גומרת את הבקבוק האם זה בסדר ואם לא איך אני ארגיל אותה לשתיית מיים רגילים נא עזרתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לגבי שתיה

הוספת תגובה

• מקפיצה

נאדיה
    12/06/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי שתיה - תגובה

תרצה שני
    12/06/2013

ממליצה לא להרגיל את הקטנה לשתייה שיש בה טעם מתוק. בוודאי שדיאט אינו מתאים לקטנים כי מכיל תחליפי סוכר שלא ברורה השפעתם על ילדים כיוון שלא נחקרו.
    אפשר לתת לילד לשחק עם בקבוק מים שיש בו מעט מים, ולאו דוקא כאשר היא צמאה אלא דרך משחק , פשוט להניח את הבקבוק בי המשחקים. אפשר לנסות עם כוס מותאמת לילדים או כוס פלסטיק רגילה אפילו באמבטיה כמשחק. ככל שתחשפי אותה יותר לשתיית מים הסיכויי שהיא תתחיל לשתות עולה.
    נקודה אחרונה אם במשך היום נמצאת במקומות שמוצלים ואינם חמים מאד וכיוון שאת מניקה, יש לשאר שמקבלת את הכמות הנוזלים העיקרית מהנקה ואין חשש להתיבשות.
    בהצלחה, תרצה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו