תינוקת בת 7 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקת בת 7 חודשים
    ענת
    11/06/2013

מס' שאלות.
    1. מסרבת לאכול מנת פרות בכל תוקף. האם יש תחליף?
    2. אוכלת מרק הכולל- תפו"א, דלעת, בטטה, קישוא, גזר, דלורית+ עוף/הודו+ אורז מלא/פסטה ממה של מטרנה. מה ניתן להוסיף למרק על מנת לגוונו?
    3. כיצד מוסיפים עדשים אדומות? מותר סנפרוסט? צריך להשרות לפני או ניתן לשים יחד עם כל הירקות?
    4. מה ניתן במקום אורז מלא? שיבולת שועל/גרגרי כוסת/קינואה?...ומהי הכמות המומלצת ( באורז אני שמה שלושת רבעי כוס לתוך המרק הגדול)

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוקת בת 7 חודשים

הוספת תגובה

• תינוקת בת 7 חודשים - תגובה

תרצה שני
    11/06/2013

רקה נסי להחליף את מנת הפירות ברסק עגבניות עם טחינה לפחות באופן זמני, ניתן לנסות כעבור תקופה לתת לה את הפירות מעוך במזלג או כאוכל אצבעות, אל תוותרי עליהן .
    למרק אפשר להוסיף סלק, ברוקולי, כרובית, בצל, את העדשים הוסיפי למרק בזמן הבישול, הן מתרככות מהר. אין בעייה לצרף גם מוצרים של סנפרוסט כמו אפונת גינה.
    אורז/כוסמת וקינואה הוסיפי בכמות קטנה יותר חשובה מנת הבשר/עוף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ועוד שאלה

ענת
    12/06/2013

1. האם אפונה ניתן לשים ישר במרק או שצריך לקלף קודם?
    2. בגלל שבתי אינה אוכלת פרות ( אנסה את העגבנייה) יוצא שהיא אוכלת שתי מנות של מרק ביום.( המרק כולל גם עוף/הודו). מה יותר חשוב שתאכל מרק במקום בקבוק ואז אשאר עם שתי מנות מרק ביום או שיותר נכון לתת מנת מרק אחת ביום והשאר בקבוקים עד שתסכים לאכול את הפרות?
    3. האם לדעתך אני יכולה לנסות לשים לה את הפרות בתוך המטרנה? אם זה נכון לעשות, תוכלי לומר לי איך עושים את זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ועוד שאלה - תגובה

תרצה שני
    12/06/2013

אם את טוחנת היטב את המרק אין צורך לקלוף את אפונת הגינה.
    את המטרנה היא אוכלת בבקבוק וכיוון שאני לא ממליצה להאכיל פירות בבקבוק, אפשר לנסות להכין את הפרות ולהוסיף להם קצת דיסת אינסטנט למשל שיבולת שועל או סולת ולהאכיל בכפית. אולי זה יעודד אותה לאכול פרות. במידה ולא עדיף לתת פעמים ביום ארוחה בשרית+ירקות והוסיפי לארוחה אחת לאחר בישול מעט פרי טרי פנימה כמקור לויטמין C,
    למעשה גם אנחנו כמבוגרים אוכלים פעמים רבות בשר מתוק, אולי בדרך זו תתחבר יותר לפירות ואם לא לא נורא יש עוד חודשים רבים להכיר לה את הפרות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו