שש וחצי חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שש וחצי חודשים
    Leah
    20/06/2013

שלום בני בן שש וחצי חודשים.... התחלתי לפני חודש להביא לו טעימות שהפכו כמעט למנה שלמה (כוס בערך) התחלתי ירקות לאט לאט הוספתי עוד ועוד ולאחרונה הוספתי בשר הודו.... וגם התחלתי פרות.... אבל פתאום הוא לא רוצה לאכול כלום לא מרק ולא פרות זה מה שניסיתי....ניסיתי wheatbeek שזה סוג של דגנים שיסה כזו והוא אוכל מצוין בבוקר ובשאר היום שאני מנסה להביא לו הוא לא פותח את הפה.... מה לעשות ?? עוד שאלה קטנה אני רוצה להביא לו טחינה איך אני משלבת? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שש וחצי חודשים

הוספת תגובה

• שש וחצי חודשים - תגובה

ענת תבור
    22/06/2013

שלום לאה. קודם כל לגבי ה-wheatabeeks - מוצר זה מבוסס בעיקר על סיבי סובין גסים מאוד שאינם מתאימים לתינוקות. מאוד יתכן שעצם העובדה שנתת לו את הדייסה הזו גרמה לו להפסיק לאכול מאכלים אחרים. סיבים מסוג זה עלולים לגרום גירוי יתר וחוסר נוחות במעיים ולכן לחוסר תיאבון ולחוסר רצון לאכול אוכל מוצק. הפסיקי מיד את הדייסה הזאת ועברי למשהו עדין יותר, שמותאם לתינוקות. אם הוא אוהב דייסה אפשר לתת לו דייסות של תינוקות או מעט דייסת קוואקר על בסיס חלב אורז או חלב שקדים בתור ארוחת בוקר. לא התייחסת גם למרקם של היציאות שלו או לנושא כאבי בטן, את מוזמנת לחזור אלי עם נתונים אלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו