מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דגני בוקררינת02/07/2013
שלום יש ילדה בת שנתיים ושלושה חודשים, אני מאוד משתדלת להקפיד על ארוחות בריאות יחיסית.
לאחרונה התחילה לאכול דגני בוקר והיא מאוד אוהבת, אני קונה לי והיא אוכלת גם.
השאלה שלי שאני לא יודעת מה הכי בריא מכל המבחר שיש אני הבאתי לה קרנצים אבל זה דיאטאטי ועם תחליפי סוכר וזה לא ניראה לי בריא לה
רציתי המלצה כי חיפשתי בסופר ולא הצלחתי להבין מה יותר בריא ומזין??
דליפקאן - נחשב טוב??
או פיטנס שקדים בדבש עדיף???
כל המלצה אחרת תתקבל בברכה
(אני משתדלת לא לקנות את האלה שמיועדים לילדים כי תמיד ניראה לי שזה מלא בסוכר)
אשמח מאוד מאוד להמלצה טובה של סוג דגנים
עכשיו זאת ההזדמנות שלי שהיא לא מכירה את הכל הדברים בגלל זה אני שואלת לפני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דגני בוקר - תגובה
ענת תבור02/07/2013שלום רינת. אם תשאלי לדעתי המקצועית, אגיד לך שאני ממש לא חושבת שדגני בוקר הם בריאים במיוחד, לא לילדים ולא למבוגרים. מדובר בתערובת מעובדת ביותר של דגנים ועתירת קלוריות למדי, בפרט הסוגים הממותקים. גם הויטמינים והסיבים שמתיימרים להכניס לשם לא מפצים על כך לדעתי. מצד שני, זה מאוד נוח ומהיר בבוקר... ולכן קודם כל תבחרי את הדגנים שנראים לך הכי סבירים מבחינת הרכיבים שבהם, ובאמת רצוי ללא ממתיקים מלאכותיים. מעבר לזה, אני לא ממליצה בשום אופן לאכול דגני בוקר מלבד בבוקר או בתור תחליף לממתק אחה"צ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה תודה רבה
רינת03/07/2013בוקר טוב ותודה רבה על התגובה,
היא אוכלת בערך 3 פעמים בשבוע דגני בוקר, לאחרונה הבאתי לה קראנצים כי ראיתי שזה מחיטה מלאה וגם ללא סוכר ואבל אחר כך התברר שיש שם אספרטיים!!!
אני לא מבינה בזה בכלל, ,בכל הדברים שכתובים בקטן אני מנסה לבחור לה את האפשרות הכי מזינה שאפשר עבורה.
אני לא קונה לה את כל דגני הילדים (קוקומן, עוגי שוקי וכו') כי זה ניראה לי ממש ממתק. אז רציתי בכל זאת לברר מה דעתך על פיטנס??
או דלי פקאן?? אלו מה שהיו ניראים לי הכי טובים אבל אני מפחדת שאני טועה.
אשמח לקבל שם של מוצר שאת מכירה שהוא מחיטה מלאה ומעט סוכר וללא תחליפי סוכר פשוט מעט סוכר!!
מודה על ההעזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)