עצירות קשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצירות קשה
    יעל
    31/07/2013

שלום,
    ביתי בת שנה ושלושה חודשים.
    תזונה משולבת-אוכלת בקבוקים (סימילק) ואוכל רגיל
    (אוכלת הכל-עוף,ירקות,פירות,קטניות,מוצרי חלב, דברי לחם).
    בחודשים האחרונים סובלת מ:
    -עצירות =לעיתים ללא יציאות במשך כל היום.
    -יציאות גדולות וקשות מאוד = מעין כדורים בגודל של כדור טניס (!!!).
    היציאה מלווה בבכי עז וסבל.

אשמח אם תוכלו לייעץ לי כיצד ניתן להקל עליה.

תודה רבה,

יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצירות קשה

הוספת תגובה

• עצירות קשה - תגובה

ענת תבור
    03/08/2013

שלום יעל, קודם כל הייתי מתחילה במתן תרופה להקלה על המצב הקיים. לצורך כך את יכולה לגשת לרופא/ת הילדים. שנית, חשוב להבין מהי הסיבה לעצירות. לכך יכולות להיות סיבות שונות וביניהן רגישות למזון מסויים, מחסור בנוזלים או בסיבים תזונתיים. אני יכולה למשל להגיד לך שמוצרי קמח לבן או אורז יכולים לגרום לרגישים לכך לעצירות, אבל הרגישות מאוד אינדיבידואלית ולכן אי אפשר לדעת מראש. חשוב מאוד לבדוק היטב ולעומק את התפריט, הרגלי האכילה ואף את ההתנהגות. אני ממליצה לך בחום לגשת בדחיפות לרופא ילדים ורצוי גם לגסטרו-אנטרולוג של ילדים ולדיאטנית ילדים. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחיות מטרנה שזיפים, עגבניה מרוסקת

מור
    14/08/2013

כף שמן קנולה לבקבוק או אבקת נורמלקס (קונים בבית מרקחת בלי מרשם). רפואה שלמה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו