מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לתרצהrot04/08/2013
שלום.קיבלתי את הרשימה של אוכל אצבעות ובצלחת.תודה.
הבן שלי בן שנה וחודש ככל הנראה מוציא שיניים ואין לו תאבון.
הוא עדיין יונק ובשבועיים האחרונים היה גם חולה עם נזלת שיעול וחום.
הבעיה שלא רוצה לשבת כל כך בכסא לאכול .
נתתמו לו ארוחת בוקר בגינה לאחרונה...
ארוחת ערב יושב עימנו ואוכל פסטה או חביתה אבודקו מלפפון
שהיה בן 9-10 חודשים נתנו לו שייק פירות בצלחת ומאוד אהב אבל שאני מנסה לתת חתיכות פירות העונה מוציא ולא מסכים....
הוא בסך הכל פעתלן ושוקל 9.5אומנם מאט רזה -אבל גם אבא ואימא רזים :)
מה את ממליצה..אימא שלי אומרת לתת לילד מה שאוהב ולנסות שוב ושוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לתרצה - תגובה
תרצה שני04/08/2013שלבי בארוחות לפעמים חתיכות פירות (כשאת יושבת ואוכלת יחד איתו) ומדי פעם אפשר לתת גם שייק פירות. מעבר לאוכל מוצק הוא הדרגתי, המרקמים שונים, והצורך ללעוס היא מיומנות הדורשת הרבה תרגול.
השתדלו כאשר ירגיש טוב לחזור למסגרת ארוחות ליד השולחן, כאשר הוא בכסא שלו ואת יושבת לידו ואוכלים ביחד. את (או מבוגרים אחרים שיושבים איתו) משמשת עבורו מודל לחיקוי, כאשר יראה איך אתם אוכלים ונהנים, הסיכוי שינסה גם הוא לאכול גדל.
עדכני איך התקדמתם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)