מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת 8 חודשים, לא אוכלת פירותשלי30/08/2013
שלום!
ביתי המתוקה בת 8 חודשים וחצי.
ינקה הנקה מלאה עד גיל חצי שנה ותחילת טעימות.
באופן כללי אינה מתלהבת ממזון מוצק, אך בחודש האחרון חל שיפור רציני, בעיקר מאז שעברנו ממזון מרוסק למזון מעוך קלות שאני מגישה לה עם האצבעות שלי (ולא כפית), או נותנת לה לאכול לבד כ"אוכל אצבע", בזהירות ובהשגחה.
בכפית מוכנה לאכול יוגורט וגבינות שאוהבת מאד.
אוכלת פסטה, עוף וקציצות, ירוקות מבושלים שונים, מלפפון ועגבנייה טריים, לחם וביצה.
הבעיה היא שאיני מוצאת דרך להאכיל אותה בפירות.
פירות מרוסקים היא מסרבת לאכול.
ניסיתי תפוח אפוי, אגס מאודה קלות - לא מוכנה.
מנסה לכרסם באגס או תפוח טרי, אך זה קשה לה והיא מתעצבנת.
מה לעשות?
לוותר בינתיים על פירות עד שתוכל ללעוס טוב יותר?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת 8 חודשים, לא אוכלת פירות - תגובה
תרצה שני01/09/2013שלי אם היא יושבת יציב לאחר שמושיבים אותה, ניתן לתת לה להחזיק ביד את הפרי שתאכל לבד, למשל חתיכת מילון, אגס/אפרסק קלופים ורכים. בקרוב תתחיל עונת האבוקדו ניתן לשלב גם אותו כאוכל אצבעות.
התכונני שחלק מהפרי נמעך ומגיע לרצפה, זהו חלק חשוב משלב זה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)