חו"ל עם תחנוק בן 8 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חו"ל עם תחנוק בן 8 חודשים
    ויקי
    30/09/2013

בוקר טוב,
    אני מתכננת לטוס עם תינוקי ל3 ימים בחו"ל. איך אני מתנהלת בנוגע לארוחות? האם לא לתת לו בשר ב-3 ימים הללו (רק תמ"ל ירקות ופירות)? האם להרתיח מים בקומקום (או כף חשמלית) או שמים מינרליים זה מספיק?
    שאלה נוספת- באיזה גיל ניתן לחשוף תינוק לבוטנים ואיך?
    אחרונה- האם אני "צריכה" לתת לו גבינה? עוד לא טעם אך אוכל טחינה כל יום?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חו"ל עם תחנוק בן 8 חודשים

הוספת תגובה

• מקפיצה את השאלה...

ויקי
    01/10/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חו"ל עם תחנוק בן 8 חודשים - תגובה

ענת תבור
    01/10/2013

שלום ויקי, קודם כל לגבי המים - מומלץ להרתיח מים, גם מים מינרליים בכל מקום, כולל בארץ עד גיל שנה. לגבי בוטנים - בהתאם להוראות החדשות של משרד הבריאות אפשרי בהחלט לחשוף תינוקות לבוטנים כבר מגיל חצי שנה. לגבי גבינה - לשיקולך, לא חובה לתת אך יש להקפיד על מזונות עשירי סידן בתפריט ולא להסתמך רק על טחינה, שאינה כה עשירה בסידן בניגוד למה שנוטים לחשוב, בעיקר בהמשך, כאשר כבר לא יקבל חלב אם או תחליף חלב אם, המכילים כמות יפה של סידן. לא ציינת האם תינוקך יונק או מקבל תמ"ל (כמו מטרנה וכד'). בכל אופן בהחלט אפשרי לא לתת לו בשר במהלך החופשה, כל עוד מקבל חלב אם או תמ"ל המכילים את החלבון לו הוא זקוק. במידה ותינוקך כבר יכול לאכול מרקמים יותר מורכבים ניתן לתת לו קציצת בשר מבושלת ומעוכה היטב עם ירקות מבושלים במהלך השהות בחו"ל. טיול נעים!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

ויקי
    01/10/2013

אני קצת חוששת מלתת לו בשר שאני לא בישלתי... עזרת לי המון!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו