תחליף חלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחליף חלב
    רעות
    01/10/2013

אני רוצה לדעת איזה תחליף חלב ( מטרנה, סימילאק וכו' .....) הוא עם הכי הרבה קלוריות ל- 100 גרם אבקה
    כמובן גם בהתיחסות לשלבים...שלב 1 שלב 2 וכו'
    בדקתי בשווקים ויצאתי משם מבולבלת...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחליף חלב

הוספת תגובה

• תחליף חלב - תגובה

ענת תבור
    01/10/2013

שלום מיכל, מה בעצם הסיבה שאת רוצה לדעת באיזה תחליף חלב יש הכי הרבה קלוריות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

רעות
    02/10/2013

היי ענת,
    אני בת 23 יש לי חוסר בויטמינים מאחר ואיני אוכלת את כול אבות המזון. לכן רופא המטפל המליץ לי לצרוך לתקופה מסוימת תחליף חלב מכיוון שיש בו את כול הויטמינים ובנוסף הוא המליץ שהתחליף יהיה עם קלוריות גבוהות.
    לכן השאלה איזה תחליף חלב הוא עם הרבה קלוריות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי תנסי שוקו ביג

רונה
    02/10/2013

הוא גם מכיל ויטמינים וברזל ובעל ערך קלורי, נראה לי יותר סביר מבחינת הטעם. לא הייתי מסוגלת לשתות תמ"ל, יש לו טעם מתכתי דומיננטי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחליף חלב

ענת תבור
    02/10/2013

הי מיכל, זאת הפעם הראשונה שאני שומעת על המלצה מוזרה שכזאת. תרכובות חלב לתינוקות אינם מתאימים להעשרה תזונתית של מבוגרים. טעמם מגעיל, הם לא עשירים בקלוריות וההרכב של הויטמינים והמינרלים מותאם לגודל גוף של תינוק ולא של מבוגר. יש העשרות אחרות ומתאימות בהרבה למבוגרים. פני בהקדם ליעוץ אצל דיאטנית קלינית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו