מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעבר למוצקים - בן 7 חודשיםמיטל31/10/2013
שלום,
בני בן 7 חודשים+ ואוכל 3-4 ארוחות בקבוק ביום (180 מ"ל) + 5 כפות פירות או ירקות טחונים.
טרם טעם כל משהו אחר שאינו פרי/ירק.
אני ממש מרגישה חסרת ידע בנושא וחוששת לתת לו מאכלים אחרים. לא יודעת איזה חלקים של העוף לתת לו (כנפיים? חזה?? שוקיים?), איך לבשל את זה, האם לטחון לגמרי או חלקי, עם מה לשלב את זה (רק עוף טחון? זה משעמם ומחניק.. לא?), באיזה כמות?
ממש מפחדת לחשוף אותו לדברים אחרים כי אין לי מושג גם איך להכין אותם.
אשמח לעזרה!!!!
שאלה נוספת-
הרופא המליץ לתת לו תוספת דייסה (אורז/שיבולת שועל) לבקבוק אחד במהלך היום.
של איזו חברה לקנות? (הוא אוכל סימילאק ולא נראה לי שלסימילאק יש דייסות). אם אתן לו של מטרנה זה מותר? ואיך עושים את זה? כמה מוסיפים לבקבוק?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעבר למוצקים - בן 7 חודשים - תגובה
תרצה שני31/10/2013לגבי הגיוון, ניתן לבשל עוף (לא ממליצה על כנפים הן מכילות המון שומן מהעור) או הודו או בשר יחד עם הירקות ולטחון ביחד דק, לפעמים אפשר להחליף את המנה הבשרית בדג או עדשים כתומות, ניתן לגוון עם מגוון הירקות כמו סלק, ברוקולי ועוד.
את מוזמנת להכנס לאתר שלי ולבקש את המדריך לטעימות מזון הוא ינחה אותך ויתן לך עוד רעיונות.
לגבי ההמלצה של הרופא, איני יודעת למה המליץ להוסיף דיסה לאוכל, מה הסיבה? האם בגלל בעיית משקל או בגלל סיבה אחרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)