ילד בן 3 שלא מוכן לשתות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד בן 3 שלא מוכן לשתות
    עינת
    17/12/2013

שלום לכם, צריכה להתייעץ בדחיפות.
    החורף לגמרי כאן, ובני בן ה3 הפך לסרבן שתייה. אם זה לא שוקו, הוא פשוט לא שותה.
    גם בגן אמרו לי שהוא לא מוכן לשתות מים. ואני מוטרדת כיוון שזה גיל קריטי בהתפתחות הגוף והמערכת החיסונית והוא חייב לשתות מים גם בחורף.
    למישהו יש טיפ מה לעשות בנדון? איך משכנעים ילד בן 3 לשתות מים?
    תודה גדולה. עינת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד בן 3 שלא מוכן לשתות

הוספת תגובה

• מכירה את התופעה..

דלית
    19/12/2013

עברתי את זה עם הבת שלי, בת 4. היא גם סרבנית שתיית מים גדולה. בהתחלה נתתי לה מים עם פטל, אבל כמובן שזה לא כמו מים רגילים. פשוט צריך לנסות כל מיני טריקים במצב הזה, אנחנו קנינו לה כל מיני קשים עם דמויות והיא אהבה לשתות מהם (לא משנה מה), היא גם מאוד אוהבת את הבקבוקים של מי עדן בייבי, זה ממש מעסיק אותה. תנסו גם להיות יצריתיים, זה עובד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הלוואי.

עינת
    25/12/2013

תודה דלית. האמת שנתקלתי בבקבוקים הקטנים האלה בכל מני מקומות אבל לא יצא לי לנסות אותם. אם את אומרת שאצלך זה עזר, אני אנסה זאת בהקדם. תודה על התייחסותך וחורף קל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להשתמש בכוס שתיה טומי טיפי

דלית
    25/12/2013

ההמלצה שלי היא לעבור ולנסות להשתממש בכוסות שתיה מיועדות לתינוק שיעשו לו כייף לשתות זה מה שעבד אצלי הכי טוב ממש קסם התחיל להתלהב מלשתות מים קניתי את הכוס שלא מטפטפת ככה שהייה לו עצמאות והסתובב בכל מקום איתה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו