מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פליטות מרובותנטלי27/12/2013
היי..יש לי תאומות מקסימות בנות שלושה חודשים...הן מוזנות מסימילאק אדבנס פלוס כמות של 120 מל לארוחה...מגיל חודש הן פולטות כמות גדולה של אוכל ( נראה לי שזה כל תוכן הבקבוק ) וללא הפסקה אחרי כל ארוחה. בבדיקת רופא מטפל נמצא כי הבנות בריאות...לדעתו אין אלרגיה לכלום וכל עוד הן עולות במשקל ( חצי קילו בחודש שזה פחות מהנורמה ) אין מה לעשות כדי לטפל בפליטות ! אנחנו במעקב אצל הרופא כל שבועיים כדי לראות שהבנות בסדר ושיש עליה במשקל . לגבי החלפת הפורמולה נאמר שאין צורך... מצב הפליטות מתסכל ...קשה...ומצריך החלפת בגדים לפחות 4-5 פעמים ביום.. אני מיואשת ולא יודעת ממה הן סובלות ואיך אוכל להפסיק להן את הפליטות ? האם יש בדיקות שצריך לעשות להן כדי לגלות אלרגיה או בעיה אחרת ? האם להחליף את הפורמולה ולמה ? אשמח לעזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פליטות מרובות - תגובה
תרצה שני02/01/2014לילך שלום,
הסיבה שלא קיבלת תשובה מהירה היא כי קשה מאד לענות תשובה במקרה כמו שהבאת על גבי הראשת. התשובה הכי טובה צריכה להתקבל מרופא הילדים שרואה את הבנות.
אני יכולה להציע את הפעולות הבאות כדי להוריד פליטות:
1. לשים לב לקצב האכילה שפתח פתמת הבקבוק אינו גדול ואז האכילה נעשת מהר.
2. לערוך הפסקה להוציא גרפס במהלך הארוחה.
3. דרך נוספת היא paced feeding שאת יכולה ללמוד מהסרטון שאני מצרפת קישור אליו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)