מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעבר למוצקיםיעל03/02/2014
שלום רב, בעוד שבוע ביתי תהיה בת חצי שנה.
אוכלת -5 בקבוקים ביום של כ- 180 CC, שניים מהם חלב אם שאוב.
זמני ארוחות בדרך כלל: 4 לפנות בוקר, 8 בבוקר, 11:30, 15:30, 19:00
התחלתי איתה עם טעימות של ירקות מגיל 4.5 חודשים והיום קיבלה כבר מנה של כ-80 CC מרק ירקות. את המרק אני נותנת לפני הבקבוק של 11:30, אבל מאחר והמנה קטנה היא רעבה וישר מקבלת בקבוק מטרנה. השאלה שלי היא איך מורידים את הבקבוק - האם בהדרגה או שאני כבר יכולה לתת לה ארוחה של 180 CC מרק? ואם כן האם ישביע אותה בשלב זה רק ירקות או שאפשר/ כדאי להוסיף קטניות? מתי אפשר להתחיל עם העוף?
דבר נוסף הוא לגבי הפירות, אני רוצה להתחיל עם הטעימות של הפירות אחרי התבססות ארוחת הירקות, ואז מתלבטת כיצד לשלב, בגלל הסדר יום שלה שאין לה ארוחה בסביבות עשר.... האם לתת בשעה 11:00 פירות ואז ב 12:30 ירקות?
תודה רבה על התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעבר למוצקים - תגובה
תרצה שני04/02/2014יעל שלום,
במסגרת הטעימות את יכולה להוסיף למרק עוף/הודו/עדשים.
בהדרגה העלי את כמות המרק והוריד במקביל את כמות התמ"ל בהתאם לדרישה מהילדה שלך.
לגבי טעימות הפרות, נסי להכניסם בשעות הבוקר המוקדמות יותר ואת המרק בשעות המעט מאוחרות יותר.
בהצלחה ובהנאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)