פליטות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פליטות
    יעל
    17/02/2014

שלום רב,
    הבת שלי בת 6 חודשים, ניזונה מ-4-5 בקבוקים ביום מתוכם 1-2 חלב אם, ומארוחה של מנת ירקות. עדיין לא אוכלת מנת פירות
    לאחרונה ומאז שהתחילה לאכול מנה של ירקות בצהריים, פולטת הרבה מאד אחר הצהריים ונראה שכואבת לה הבטן. הארוחות במרווח של 3 שעות בינהם לפחות... שמתי לב שהפליטות הן בעיקר לאחר שאוכלת את התמ"ל - בשלב זה מטרנה. האם יש מקום להחליף תמ"ל? (לאחר בקבוק של חלב אם לא פולטת כמעט... )
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פליטות

הוספת תגובה

• פליטות - תגובה

ענת תבור
    17/02/2014

שלום יעל, יתכן שמרק הירקות מתעכל לאט יותר ולכן לאחר 3 שעות בתך עדיין מעכלת אותו ובגלל זה פולטת הרבה אחה״צ, לאחר קבלת בקבוק מטרנה. לא אמרת מה מכיל המרק. את יכולה להחליף את המטרנה בחלב אם או להקטין את הכמות של בארוחה ולבדוק מה קורה. יתכן גם שיש משהו במרק שקשה במיוחד לעיכול וכדאי לבדוק את הרכבו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה והמשך..

יעל
    17/02/2014

תודה על התשובה.. כמובן שהעדיפות היא לחלב אם אבל בשלב זה אני לא מצליחה להגיע לזה תמיד :)
    המרק מכיל כרגע ירקות. אני מכינה מרק ל-5 ימים שמכיל: קישוא קטן, כ-3 גזרים, בטטה, דלעת וחתיכה קטנה של תפוח אדמה. בדרך כלל מבשלת עם בצל להוספת טעם ומוציאה אותו כאשר אני טוחנת.
    אני נותנת לה בקבוק אחרי 3 שעות כי היא מתלוננת ורעבה.. האם תמ"ל עדין יותר לא יכול לפתור הבעיה? הפליטות מהמטרנה הם גם אחרי בקבוק הערב וגם בבקבוק הבוקר במידה והוא תמ"ל..אבל הבעיה ואי הנוחות שלה היא בעיקר בשעות אחה"צ ערב, ובשעות הראשונות של שנת הלילה.. שוב תודה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נסי את האקסטרה קר של מטרנה

מורן
    18/02/2014

אצלנו כמות הפליטות ירדה משמעותית מאז שעברנו אליו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו