תפריט לתינוקת בת 7 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפריט לתינוקת בת 7 חודשים
    אלונה
    31/03/2014

שלום אשמח לקבל תפריט לדוגמא לתינוקת בת 7 חודשים
    נכון לעכשיו היא אוכלת בבוקר דייסה ב10 פירות 13 מרק עם בשר 16 מטרנה ו19 מטרנה
    הבנתי שפירות זה לא נחשב לארוחה אז במה אני יכולה להחליף את אחרוחת ה10?
    עם אני אתן לה מרק ירקות במקום וב16 אחליף את התמ"ל בפירות זה בסדר?
    הבנתי גם שהיא אמרוה לאכול 4 ארוחות ביום מבחינת משקל הכל בסדר אצלינו ברוך השם.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תפריט לתינוקת בת 7 חודשים

הוספת תגובה

• תפריט לתינוקת בת 7 חודשים - תגובה

דפנה רון
    08/04/2014

אלונה שלום,

פרות נחשב לארוחה. אני ממליצה להכניס למחית הפירות 1/2-1 כפית שקדייה/טחינה/אבוקדו- מה שטעים לה, זה יעשיר את ערכי הארוחה הזו. כמובן שמדובר בפירות טריים ולא מבושלים, אחרת הערך התזונתי יורד.
    לגבי, מספר הארוחות , זה לא שהיא אומורה- זה תלוי בקצב המעבר למוצקים שלה. 3 ארוחות מוצקים במקום תמ"ל זה הרבה בגילה, ואולי גם מספיק. את נראה לך שהיא תשמח לאכול עוד ארוחה, אז נסי לת לה עוד אחת ותראי איך היא מגיבה לזה. אם היא תתחיל להתעורר יותר בלילה כדי לאכול, תחזרי ל-3 ארוחות.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפריט תינוקת בת 7 חודשים

אמא
    09/04/2014

תודה על תשובתך,
    נכון לעכשיו היא כן יכולה לאכול כל 4 שעות השאלה היא עם 2 בקבוקים ו2 ארוחות מוצקים שאחת מהם מרק עם בשר והשניה פירות עם אבוקדו זה מספיק לגילה? אני מביאה לה 5 ארוחות כי לי זה נראה קצת
    והיא לא מסרבת לאכול
    מה עדיף לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפריט תינוקת בת 7 חודשים - תגובה

דפנה רון
    18/04/2014

אלונה שלום

ישנה גישה שמדברת על אכילה כל 4 שעות, כמו אצל הצרפתים, ובעצם התינוק צריך להתאים את עצמו למבוגרים.
    הכי חשוב- להקשיב לסימני התינוק לרעב ולשובע ולהיענות להם. איך היא מראה סימני רעב? האם כשמגיעה לאכול, היא כבר עצבנית או גומעת מהר את האוכל, או מתחילה לשהק מהר?
    זה שהיא לא מסרבת לארוחה החמישית, זה אומר שזה מתאים לה. ונראה לי שאפשר לשמור על רווח של לא יותר מ-3 שעות.
    אחת הסיבות שבגללה חשוב להקשיב לסימנים של רעב ושובע שלה, היא שהטווחים בין ארוחות יכולים להיות שונים מתינוק אחד לשני (כמו גם אצלנו המבוגרים)- זה תלוי במה שאוכלים, כמה אוכלים ומה הצרכים של כל גוף (שגפ הם שונים בין תינוק לתינוק).

עניתי לך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפריט לתינוקת

אמא
    21/04/2014

כן תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו