מים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מים
    טל
    17/04/2014

היי חג שמח
    בני בן שבעה וחצי חודשים
    וברצוננו לרכוש מכשיר תמי 4/ אלקטרה בר
    למען מים טובים יותר להכנת סימילאק.
    האם יש אמת בדבר?
    האם מים אלו מומלצים להכנת תמ"ל?
    האם הם טובים או חסרי המינראלים והמלחים הטובים בהם?
    ובכלל, האם אותם מים רתוחים טובים לשתייה לתינוקות
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מים

הוספת תגובה

• בנוגע למים המורתחים...

שני פרץ
    22/04/2014

אני יודעת שכשמרתיחים מים מה שקורה זה השמדה של כל החיידקיים, כל המינרלים החשובים נשארים....
    במים מינרלים המינרלים שנמצאים שם תמיד נשארים באותה כמות ככה יודעים את הכמויות של מינרלים חשובים כמו סידן ומגנזיום וזה חשוב במיוחד לתינוקות ועדיף על מי ברז......
    לי אישית יש בר מי עדן (עם כדי מים מינרליים).. ואני מאוד מרוצה ממנו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לילדים אפשר את להשיג את הויטמינים

דבורה
    22/04/2014

דרך תוספי תזונה נוזליים שמיועדים במיוחד לילדים. אני נותנת להם סידן ומגנזיום ציטראט נוזלי בשילוב עם ויטמין די. זה בטעם תות והם ממש אוהבים את זה... ככה למי שלא אוכל או שותה מספיק, אז לפחות יש בגוף סידן בכל מקרה.... אומנם שלי כבר לא תינוקות, אבל בכל מקרה אתם יכולים לבדוק עם רופא אם זה מתאים לגיל שלהם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מים - תגובה

דפנה רון
    22/04/2014

שלום טל,

הנחיוץ משרד הבריאות הן להרתיח את המים להכנת התמ"ל, עד גיל שנה. לכן מבחינת המנרלים זה לא כל כך משנה. בזמן הרתחה חלק מהמנרלים נאבדים (נשארים כאבן בקומקום).
    במקום בו יש הרבה כלור במי הברז, אני ממליצה לעבור לפילטר, ואז תמי 4 יכול להתאים.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו