אין תחושת שובע אנא עזרו לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין תחושת שובע אנא עזרו לי
    גיא
    26/04/2014

שלום!
    בני בן חודשיים וחצי הוא נמצא כיום באחוזון עליון 92 וכל הזמן דורש לאכול כל שעה 120 שזה המון אני מנסה לתת לו מים אך ללא הועיל והוא מגיב בבכי וצרחות ממש , הוא עולה במשקל כל הזמן נכון שהוא גבוה אבל בכל זאת מדאיג אותי העניין שלו וגם שלנו כי אין לנו רוגע בבית הוא כל הזמן בוכה אחרי אוכל ורוצה עוד ועוד ועוד מה עושים במקרה כזה ואיך מגבילים אותו ?
    כמובן שאנו לא רוצים להחסיר ממנו אוכל אבל דואגים לעתידו וגם אין לנו שקט בבית.
    תודה ממתין לתשובה
    גיא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אין תחושת שובע אנא עזרו לי - תגובה

ענת תבור
    27/04/2014

שלום גיא, אכן נשמע לא סביר שהתינוק ידרוש 120 מ״ל אוכל כל שעה. אני מניחה גם שזה לא קורה לאורך כל שעות היממה, יתכן שאתם מפרשים את הבכי שלו ואת חוסר השקט כרעב, בשעה שבעצם מה שהתינוק זקוק לו הוא הרגעה, החזקה וכדומה. בתור דבר ראשון הייתי ניגשת לרופא הילדים ומתייעצת איתו או לאחות מומחית בטיפת חלב/קופת חולים. עוד דבר שכדאי לנסות לפעמים להרגעה הוא עיטוף של התינוק בשמיכה, משהו בסגנון ״מומיה״. יש הוראות לכך באתרי אינטרנט שונים. לכם גשו ליעוץ פיסי במקום מגוריכם. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו