יורק אוכל מה עושים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יורק אוכל מה עושים
    שבי
    07/05/2014

אני מאכילה את בני בן השנה עד עכשיו אכל הכול ומעולה גם מבחינת כמויות
    למד להחזיק כפית ולפתוח את הפה לכפית זה לא הייה פשוט המון עבודה קשה יום יומית
    עד שמצאתי את הכפית הנכונה (של טומי טיפי בזכות הפורום שמעתי עליה) ולמד סוף סוף נהנתי להאכיל אותו ואז פתאום התחיל סתם לכייף לקחת אוכל בפה ואז לירוק החוצה הוא חושב שזה מצחיק ! מעבר לכך שכול הבית מתכסה בבלגן עצם זה שאין לי מושג מה הוא אוכל ! וכמה אני כל הזמן בלחץ שהוא רעב למרות שהרגלי השינה שלו לא השתנו :)

מה דעתך ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יורק אוכל מה עושים

הוספת תגובה

• יורק אוכל מה עושים - תגובה

תרצה שני
    08/05/2014

עדי שלום,
    כדאי לדעת שילדים חשים מתי הם רעבים ואם הוא רעב הוא יאכל, כך שלא כדאי לדאוג האם הוא אוכל מספיק, סמכי על הילד שהוא מרגיש מתי הוא רעב או שבע.
    לגבי פעולת היריקה, אני מניחה שהוא מגלה את יכולות הפה שלו.
    היי חד משמעית והסבירי לו שניתן לרוק לכיור כאשר מצחצח שיניים. ואם יורק בזמן האוכל פעם אחת העירי לו ובקשי שיפסיק לרוק, ואם שבע ואינו רוצה לאכול שיזיז את האוכל ממנו.
    אם הוא חוזר ועושה זאת הורידי אותו מהכיסא שיבין שאת מתכוונת לכך.
    רוב הסיכויים שבפעםמים הראשונות יבכה עד שיבין את כללי וגבולות האכילה שאת שמה לו.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו