מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יורק אוכל מה עושיםשבי07/05/2014
אני מאכילה את בני בן השנה עד עכשיו אכל הכול ומעולה גם מבחינת כמויות
למד להחזיק כפית ולפתוח את הפה לכפית זה לא הייה פשוט המון עבודה קשה יום יומית
עד שמצאתי את הכפית הנכונה (של טומי טיפי בזכות הפורום שמעתי עליה) ולמד סוף סוף נהנתי להאכיל אותו ואז פתאום התחיל סתם לכייף לקחת אוכל בפה ואז לירוק החוצה הוא חושב שזה מצחיק ! מעבר לכך שכול הבית מתכסה בבלגן עצם זה שאין לי מושג מה הוא אוכל ! וכמה אני כל הזמן בלחץ שהוא רעב למרות שהרגלי השינה שלו לא השתנו :)
מה דעתך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יורק אוכל מה עושים - תגובה
תרצה שני08/05/2014עדי שלום,
כדאי לדעת שילדים חשים מתי הם רעבים ואם הוא רעב הוא יאכל, כך שלא כדאי לדאוג האם הוא אוכל מספיק, סמכי על הילד שהוא מרגיש מתי הוא רעב או שבע.
לגבי פעולת היריקה, אני מניחה שהוא מגלה את יכולות הפה שלו.
היי חד משמעית והסבירי לו שניתן לרוק לכיור כאשר מצחצח שיניים. ואם יורק בזמן האוכל פעם אחת העירי לו ובקשי שיפסיק לרוק, ואם שבע ואינו רוצה לאכול שיזיז את האוכל ממנו.
אם הוא חוזר ועושה זאת הורידי אותו מהכיסא שיבין שאת מתכוונת לכך.
רוב הסיכויים שבפעםמים הראשונות יבכה עד שיבין את כללי וגבולות האכילה שאת שמה לו.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)