מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוקת לא אוכלת מספיקעינת08/07/2014
שלום, התינוקת שלי נולדה במשקל ממש נמוך 2.200 ולכן מאז ומתמיד אכלה מעט היום היא שוקלת כבר 4 קילו אך לפי החישוב אמורה כבר לאכול 100 cc ל 6 מנות ביום כשבפועל אוכלת לי 70cc ל6 מנות ביום חשוב לי לציין כי מבחינה התפתחותית היא מאוד פעילה מושיטה ידיים אוחזת היטב מרימה ראש מסתובבת לצדדים.
האם עלי לדאוג על הכמות שהיא אוכלת? כל ניסיון להאכילה בעוד גורר בכי שלה והתנגדות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
עינת08/07/2014חשוב לציין דבר נוסף- הטיטולים שלה רטובים מספיק, כמו כן ניסיתי לבצע מספר הפסקות ללא הועיל וכן חשוב לציין כי הילדה מאוד חייכנית ורגועה לאחר הארוחה עד הארוחה הבאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתינוקת לא אוכלת מספיק - תגובה
תרצה שני08/07/2014עינת שלום,
חשוב לבדוק האם היא שומרת על עקומת המשקל שלה, כיוון שנולדה קטנה אין לצפות שתהייה על העקומה של 50%. רישום כמויות האוכל על קופסאות התמ"ל הינו סכמה שאינה תופסת לילדים רבים וחשוב לא להלחץ אם היא אינה מגיעה לכמות. באם אינה שומרת על עקומת המשקל שלה מומלץ להגיע לדיאטנית ילדים שתדריך אותך ותתאים המלצות בהתאם לתיק הרפואי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)