בת שמונה חודשים מסרבת למוצקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת שמונה חודשים מסרבת למוצקים
    שירן
    14/10/2014

שלום,
    בתי בת שמונה חודשים, ניזונה מבקבוקים שאובים והשלמה של 2-3 בקבוקי מטרנה ביממה (בעיקר בלילה). מתפתחת מאוד יפה, עולה במשקל (למרות שלא מספיק לפי טיפת חלב....), עומדת על הרגליים ליד השולחן או בלול. מקשקשת וממלמלת כל היום...מגיל חצי שנה התחלנו מוצקים, בפעמיים הראשונות היא הראתה התלהבות ואכלה ממש יפה, אך מאז היא בשום אופן לא מוכנה אפילו לטעום. היא רק רואה שאני מתקרבת אליה עם הכפית היא מסובבת את הראש ומתחילה להתעצבן. אני רוצה לציין שאני לא מקפידה כל יום ויש לה הפסקות אפילו של שלושה ימים (כי זה כבר מתסכל, לטחון ולהכין ואז לזרוק לפח...). מה אני יכולה לעשות? האם ישנה דרך לגרום לה לאכול?

נודה על עזרתכם,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בת שמונה חודשים מסרבת למוצקים - תגובה

תרצה שני
    18/10/2014

שירן שלום,
    הושיבי אותה בכסא האוכל (גם אם אינה מתישבת עדין לבד). תני לה מעט אוכל רך בצלחת כמו בטטה, תפוחי אדמה או אבוקדו. היא תושיט את הידיים, תשחק עם האוכל ובסוף גם תלמד להכניס אותו לפה.
    מצרפת קישור לסרטון שמדגים את הנושא. מקוה שתוכלי לצפות בו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו