תינוק בן חמישה חודשים- חייבת עזרה ד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק בן חמישה חודשים- חייבת עזרה ד
    טל
    29/10/2014

שלום. הקטנציק בן חמישה חודשים. לפני שבוכיים חטף וירוס בטן הקאות ושלשולים שנמשך יומיים ומאז( כבר שבוע וחצי אחרי) בקושי אוכל...הגענו למצב שאוכל בקושי 30-40 במנה במקום 150 שהיה אוכל לפני הוירוס! יוצא מצב שאני מאכילה אותו את המשך הבקבוק בנענוע/ עמידה ולוקח הרבה זמן עד שמסיים מנה בקושי של 100.. בנוסף זה משפיע על הלילה- התחיל להתעורר המון בלילה ( כאשר נרדם עצמאית לגמרי) וחזר לאכול בלילה כשכבר חודש וחצי לא אוכל בלילות..מה עטשים?? אני מיואשת. ממש לא מסכים לאכול ואני לא רוצה להכריח אך לא הגיוני שתינוק בגיל שלו יאכל בקושי 200ccלאורך כל היום. כמובן הלילות זה נושא שמאד מטריד גם כן..אשמח לעזרה. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תינוק בן חמישה חודשים- חייבת עזרה ד - תגובה

דפנה רון
    29/10/2014

טל שלום,

נשמע לי שכדאי לפנות קודם כל ליעוץ פנים אל פנים רופא ודיאטנית תינוקות/ילדים, כדי שיהיה ליוווי מתאים. צריך בירור מקיף ואולי גם בדיקות.
    אולי זה לא משהו שצריך להתרגש ממנו וזה רק עניין של זמן עד שהוא יחזור לאכול ומצד שני אולי הוא צריך עזרה מאיזשהי סיבה. את זה אני לא יכולה לעזור לך לברר בפורום.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו