מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוקת שאוכלת רק אם "מעסיקים" אותהאמא'לה09/02/2015
שלום ליועצות,
אני קצת מותשת....
יש לי תינוקת בת 10.5 חודשים, איכשהו יצא (בעיקר באשמתנו) שבכל פעם שמאכילים אותה מראים לה ספרים. נוצר מצב שהיא לא פותחת את הפה בלי ספר, מדפדפת מהר מאוד בכל ספר ומשליכה על הרצפה......ואני אוספת ומנסה לשכנע אותה לאכול.....הצילו! איך נגמלים מההרגל הנוראי הזה?
בנוסף, היא אוכלת בערך כל 3 שעות, ארולה ראושנה בערך ב 7 בבוקר כשהיא מתעוררת (בקבוק) ואחרונה בין 19:30-20:30 לפנח השינה (בקבוק, ובמשך היום 3 ארוחות מוצקים- פירות, מרק עוף, יוגורט +חביתה או אבוקדו), נראה שהמרווח בין הארוחות לא מספיק לה ושהיא לא רעבה מספיק, אחרי 3-4 כפיות מתחילה מלחמה יומיומית וזה ממש ממש מתיש.........................
אשמח לשמוע את עצתכן.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תינוקת שאוכלת רק אם "מעסיקים" אותה - תגובה
תרצה שני09/02/2015אמא'לה בוקר טוב,
כמו שציינת תינוק צריך להגיע רעב לארוחה, לכן בשלב ראשון הרחיבי את הזמנים בין הארוחות כך שהיא תהיה רעבה.
הניחי לה אוכל בצלחת ואפשרי לה לאכול לבד (מלכלך אבל חשוב). שתאכל כמה שרוצה בלי הסחות דעת.
אם את לא מסתדרת ממליצה לקבל מפגש או שניים של יעוץ שיעזרו לך לצאת מהלופ אליו נכנסת ועדיף עכשיו כשהיא עוד צעירה לפני שההרגל מתקבע.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)