מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן שנה וחודש אוכל רק סימילאקאיריס19/07/2015
הבן שלי בן שנה וחודש ולא מוכן לאכול כלום חוץ מסימילאק. לפעמים מוכל לאכול מעדן גמדים וזהו. מגיל חצי שנה עד 8 חד' חשפתי אותו לכל הירקות, המרקים והפירות ומגיל 8 חד' פשוט לא מוכן לאכול כלום. ניסיתי הכל: טחון ולא טחון, אוכל אצבעות, אוכל רגיל, לאכול איתנו יחד ולבד- כלום1 פשוט דוחף לי את היד או זורק את האוכל על הריצפה. אני ממש דואגת שחסר לו ויטמינים. מה ניתן לעשות? הרופאת משפחה פשוט אומרת שהוא עקשן. האם יש תזונאית ילדים שאוכל ללכת אליה? אולי להוסיף לו תוספי תזונה/ויטמינים? חושב לציין שבבדיקת דם של 9 חד' יש לו חוסר בברזל (הרופאה אמרה שאין מה לדאוג לגבי הברזל וצריך לחזור על הבדיקה בגיל שנה וחצי). אודה לעזרתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן שנה וחודש אוכל רק סימילאק - תגובה
תרצה שני19/07/2015איריס שלום,
אני מבינה את המצוקה שלך. בגיל זה ילדים צריכים לאכול כמות מסויימת של מזון מוצק.
ישנם 2 אפשרויות לטיפול:
לבקש מרופאת הילדים הפנייה למרפאת הפרעות אכילה לילדים, כאלה נמצאות במצוד לבתי החולים ברחבי הארץ.
או להגיע לדיאטנית פרטית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)