בן שנה וחודש אוכל רק סימילאק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן שנה וחודש אוכל רק סימילאק
    איריס
    19/07/2015

הבן שלי בן שנה וחודש ולא מוכן לאכול כלום חוץ מסימילאק. לפעמים מוכל לאכול מעדן גמדים וזהו. מגיל חצי שנה עד 8 חד' חשפתי אותו לכל הירקות, המרקים והפירות ומגיל 8 חד' פשוט לא מוכן לאכול כלום. ניסיתי הכל: טחון ולא טחון, אוכל אצבעות, אוכל רגיל, לאכול איתנו יחד ולבד- כלום1 פשוט דוחף לי את היד או זורק את האוכל על הריצפה. אני ממש דואגת שחסר לו ויטמינים. מה ניתן לעשות? הרופאת משפחה פשוט אומרת שהוא עקשן. האם יש תזונאית ילדים שאוכל ללכת אליה? אולי להוסיף לו תוספי תזונה/ויטמינים? חושב לציין שבבדיקת דם של 9 חד' יש לו חוסר בברזל (הרופאה אמרה שאין מה לדאוג לגבי הברזל וצריך לחזור על הבדיקה בגיל שנה וחצי). אודה לעזרתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בן שנה וחודש אוכל רק סימילאק - תגובה

תרצה שני
    19/07/2015

איריס שלום,
    אני מבינה את המצוקה שלך. בגיל זה ילדים צריכים לאכול כמות מסויימת של מזון מוצק.
    ישנם 2 אפשרויות לטיפול:
    לבקש מרופאת הילדים הפנייה למרפאת הפרעות אכילה לילדים, כאלה נמצאות במצוד לבתי החולים ברחבי הארץ.
    או להגיע לדיאטנית פרטית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו