בתי לא מוכנה לטעימות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בתי לא מוכנה לטעימות
    הדס
    28/07/2015

היי, בתי המתוקה בת החצי שנה לא מוכנה לטעום לא פירות ולא מרק משום סוג שהוא... אני חושבת שעברתי דיי על הכל... ניזונה ממטרנה . עד לפני שבוע אכלה נוטרילון וקבלה חלב שאוב חצי חצי... לקח לי זמן רב להבין שהנוטרילון עשה לה ממש לא טוב והייתי ממש נאבקת איתה שתאכל... חשבתי שקשור ללשון הקשורה לפטריה בלשון ניסיתי את האקסטרא קיער וגם לא היה טוב עד שהגענו למטרנה חלבי והכל טוב. אני מזכירה את העניין הזה משום שאני חוששת שמא בגלל כל הבלבול הזה לא מעוניינת לטעימות היא ממש מפנה טת הראש וסוגרת את הפה . ואני כמובן לא דוחפת לה בכח . יש לציין שניסיתי לתת לה גם להחזיק לבד פרי ביד בהתחלה צלח עכשיו גם זה לא ) אחרי ילד גרגרן במיוחד שמהרגע שפתח את הפה לטעימות לא סגר אותו חחח הנושא קצת מטריד אותי)... אשמח לתובנות בנושא... תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בתי לא מוכנה לטעימות

הוספת תגובה

• בתי לא מוכנה לטעימות - תגובה

דפנה רון
    29/07/2015

הי הדס,

נשמע לי מקרה שהייתי רוצה להכיר יותר לעומק לפני שאציע עצה.

על פני השטח, אפשר להגיד , שפשוט תפסיקי להציע לה טעימות ותחכי שהיא תבקש. אין לך מה למהר. יחד עם זה, אם משהו נראה לך שונה או לא תקין, כדאי לעשות איזשהו ברור ולראות מאיזו סיבה היא לא רוצה לטעום ואם יש משהו שכדאי לעשות או שלא לעשות.

דרך אגב, איך את מגדירה טעימות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו