מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סימילאק שלב 3ליאור06/09/2015
האם זה נכון שלא מומלץ לעבור לסימילאק שלב 3 מכיוון שמכיל סוכר?
ואם באמת נכון - עד איזה גיל מותר להיות עם שלב 2? או שעדיף לעבור לחלב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימילאק שלב 3 - תגובה
תרצה שני07/09/2015ליאור שלום,
ההבדלים בהרכב התזונתי בין שלב 2 לשלב 3 זניחים, אין תוספת סוכר אך בשלב 3 יש תוספת של טעם וניל.
כיוון שבגיל שנה כמות התמ"ל שילדים אוכלים הינה רק חלק מכלל המזון אין בעייה להשאר עם שלב 2 עד לשלב שבו תרצו להוריד לגמרי את הבקבוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ליאור07/09/2015תודה רבה תרצה.
אני אנסה לחדד את השאלה שלי.
הבנות שלי (11 חודש) אוכלו כיום תפריט שנראה כך בערך:
7:00 סימילאק שלב 2, 240 מ"ל
10:00 פירות + טחינה/שקדיה/חמאת בוטנים
12:30 מנת בשר עם פחמימה
15:30 יוגורט + סלט
18:00 סימילאק שלב 2, 120 מ"ל + אבוקדו + גבינה לבנה + לחם + עגבניה
האם אני יכולה להמשיך עם התפריט הנ"ל (ועם הסימילאק הנוכחי) עד אשר ייגמלו מהבקבוק? (גם אם זה יהיה בגיל שנה וחצי/שנתיים?)
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
תרצה שני07/09/2015ליאור התשובה היא כן, הדבר היחיד שאני ממליצה הוא להרחיב את המגוון של האוכל, למשל להכניס קיטניות בארוחת הערב, פשטידות עם ירקות כדי שיכירו מגוון מזונות. למעשה מגיל שנה את ארוחת הערב מומלץ שיאכלו יחד אתכם את האוכל שאתם אוכלים כדי להתחיל להתרגל לארוחה משפחתית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתרצה
ליאור07/09/2015שוב המון תודה על התשובה.
באיזה אופן את ממליצה להגיש קטניות?
נראה לי שאם סתם אבשל להן עדשים זה לא יהיה כל כך טעים להן ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתרצה - תגובה
תרצה שני07/09/2015גרגרי חומוס ניתן לתבל עם כורכום, כמון, מעט מלח ופלפל שחור. גם עדשים ירוקות או שחורות אותו דבר. זהו אוכל אצבעות והן מחזיקות ומאכילות עצמן לבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)