מים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מים
    ליאור
    18/09/2015

הבנתי שאחרי גיל שנה אין צורך להרתיח מים לתינוק
    איזה מים יש לתת? מינרליים? מסוננים? מי ברז? והאם מותר לתת מים קרים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מים

הוספת תגובה

• מים - תגובה

דפנה רון
    21/09/2015

ליאור שלום,

אני מעדיפה לתת מים מסוננים.
    לגבי מי ברז- תבררי קודם עם מקורות וגם עם אצל "אדם טבע ודין" על איכות המים באזור מגורייך.
    לגבי מים מנרלים- הבעייה היא שיושבים במיכל פלסטי ואין לך מידע היכן המיכל/בקבוק ישב קודם וכמה זמן. אם היו בשמש אז יכול להיות שהמים יכילו מהחומרים שעוברים מפלסטיק בתנאי חום.
    לגבי מים קרים- אני ממליצה לתת מים בטמפרטורת החדר

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ליאור
    21/09/2015

תודה רבה
    מים מסוננים = מדובר גם על מים ממתקן סינון שמחובר לברז המטבח?
    ממתי כן מומלץ לתת מים קרים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

דפנה רון
    23/09/2015

כן, מים מסוננים ממתקן שמחובר לברז.

לגבי מים קרים- האם חשוב לך לתת מים קרים? ואם כם מדוע?
    אין לנו יכולת לשתות מים קרים לרוויה וגם המערכת שלנו יכולה להיות רגישה אליהם, לכן הם לא מתאימים לתינוקות. כילדים גדולים יותר וכמבוגרים, אנחנו לומדים להנות מהם מסיבות שונות, ככה שיש לך זמן. כשהוא יבוא לבקש מים קרים אז תתני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

דפנה רון
    20/10/2015

כן, מים ממתקן המחובר לברז.

באופן כללי, אני לא ממליצה על מתן מים קרים, אלא מים בטמפרטורת החדר.
    אני נותנת מים קרים אם ילדים מבקשים ממני (שזה בדרך כלל חברים של ילדים שלי) כי הילדים שלי לא מחפשים מים קרים.

הסיבות שאני לא נותנת מים קרים:
    1. יש כאלו שמים קרים מקררים להם מאד את הגרון והם ישתו פחות משהם צמאים כשנותנים להם מים קרים.
    2. מים קרים מצננים את הגוף, ואז הגוף מקבל משוב לחמם את עצמו. שימי לב ששתיית מים קרים עוזרת לצנן את הגוף באופן רגעי. אחר כך צריך להמשיך לשתות מים קרים כדי שהוא ימשיך להתקרר. הגוף מתמודד טוב יותר עם טמפרטורה חיצונית גבוהה ללא מים קרים.

אם יש סיבה אחרת שבגללה היית רוצה לתת מים קרים, תגידי כדי שאוכל להתייחס באופן רלוונטי לשאלתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו