מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונה פעוטה בת שנה וחציליאת26/10/2015
שלום.
בת השנה וחצי תפריט יומי:
סימלאק קומפורט שלב 2, 180-240 מ"ל (לא מוכנה לקבל סימלאק רגיל שלב 3, לאחר נסיונות מרובים)
6 טיפות ברזל
מחית פירות מטרנה שלב 2+
מעדן גמדים יחיד
סימלאק קומפורט שלב 2, 180-240
מחית ירקות מעורבים מטרנה שלב 2
מעדן גמדים יחיד/ מעדן דני יחיד (לעיתים בשילוב בסיווקט אם היא מעוניינת)
סימלאק קומפרוט שלב 2, 180-240.
ניסיתי מספר לא מבוטל של ניסיונות להוסיף בתפריט חלמון של ביצה, עוף/חזה הודו, לחם
אך מסרבת לאכול
אני עדיין מנסה אך אם זה מצליח אוכלת מספר כפיות בילבד
2-3 פעמים בשבוע אני סוחטת מיצים טבעים של פרות העונה ומסיפה עגבניה,גזר
במיץ.
אשמח לקבל חוות דעת המלצות
ובנוגע לטיפות הברזל האם להפסיק האם להמשיך? למרות שבדיקת הדם יציאה תקינה.
שוב אני מציינת בעיקר היא נזונה מסימלאק קומפורט שלב 2
אשמח לקבל חוות דעת המלצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה פעוטה בת שנה וחצי - תגובה
ענת תבור27/10/2015שלום, לפי מה שאת מתארת, התפריט של בתך מורכב בעיקר מתמ״ל (פורמולה) ומזונות רכים וטחונים. סוג זה של תפריט מתאים לגיל צעיר הרבה יותר מאשר שנה וחצי. חשוב מאוד לבדוק מדוע בתך אינה אוכלת מזונות רגילים במגוון מרקמים כמו קציצות בשר, אורז, קוביות של ירקות ופירות וכו׳, או בכלל, מכל מה שנמצא על השולחן המשפחתי. הייתי מציעה לך לגשת לדיאטנית ילדים בקופ״ח סמוך למקום מגורייך ולהתייעץ בצורה מעמיקה יותר בנושא. לא הייתי מודאגת מנושא הברזל בשלב זה ואת יכולה להמשיך ולתת תוסף במידה ותרצי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)