מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוק בן 7 חודשיםרחל02/11/2015
שלום. בני בקרוב יהיה בן 7 חודשים. הוא נולד 2.5 קילו. כיום הוא בערך 6.5 קילו (ירש את המבנה גוף של אביו).
הוא ניזון מהנקה בלבד. בגיל 6 חודשים התחלתי לתת לו לטעום תפוח מרוסק, אבוקדו, גזר, בטטה ובננה. הוא סירב ולא שיתף פעולה, וכשהצלחתי להכניס לו לפה, זאת היתה כמות כמו אפונה אחת. בפעם שנתתי בננה- זה גרם למעט דם בצואה, וכשנתתי בטטה הוא הקיא.
עשיתי הפסקה מנתינת אוכל למשך כשבוע.
אתמול ניסיתי שוב לתת לו תפוח מרוסק וגם היום. שוב הנסיונות לא הצליחו, ועכשיו הוא הקיא שוב מהתפוח.
ניסיתי לפני כשבוע לתת לו דייסת כוסמת מעורבבת בחלב שלי ששאבתי, וזה הוציא לו מעט דם בצואה.
כיצד עלי להמשיך מכאן? אשמח לקבלת יעוץ
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תינוק בן 7 חודשים - תגובה
ענת תבור02/11/2015שלום רחל. מה שאת מתארת נשמע כמו בעיה רפואית (שאין לי מושג מהי) ולא בעיה הנוגעת לתזונה. אני מציעה לגשת בעניין זה לרופא הילדים ולערוך בדיקות מקיפות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמענה-
רחל03/11/2015טרם אשאל את הרופאה-
הוא בריא ושמח, משחק, לומד לשבת ומתפתח יפה תודה לאל. ההקאה היתה כמו מן רפלקס כשהוא ניסה להוציא את האוכל עם הלשון מהפה. מיד לאחר מכן הוא היה שמח והמשיך לשחק. ההשערה שלי היא שהוא פשוט עדיין קטן, עדיין לא יכול לפרק את המזון לכן יצא לו מעט דם מהבננה ומהכוסמת, ולכן דחה את האוכל בפה. הבנתי שעליו לפתח קודם את רפלקס הבליעה, כי כרגע יש רפלקס להוציא מהפה..
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמענה- - תגובה
ענת תבור03/11/2015מה שמדאיג אותי הוא נושא הדם שלא אמור להיות שם. כמו כן, יכולת לעיסת ובליעת מוצקים אמנם עדיין לא מפותחת אבל זה לא מתפתח מעצמו אלא דורש תרגול. בכל אופן, לא יזיק לגשת לרופא ולדעתי חיוני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)