תינוק בן 6 וחצי חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק בן 6 וחצי חודשים
    רינת
    20/01/2016

שלום רב,
    ש לי תינוק בן 6 וחצי חודשים ,שמגיל לידה סובל מפליטות וכאבי בטן .
    לא פעם הלכנו לרופא ,אך נאמר לי שזה גזים ויעבור ,לאחר מכן בעקבות הפליטות נאמר שיש לו רפלוקס סמוי נתתי זנטק כשבוע ,אך זה גרם לעצירות וכאבי בטן .
    ניסינו כמה תמלים (לכל תמל נתתי כשבועיים לראות את התגובה )נוטרילון ,סימילאק אדוונס ,מטרנה אקסטרא קאר .עם כולם פלט ולא היה שיפור מבחינת כאבי בטן .
    עד שהעברתי אותו לסימילאק קומפורט ,(דל לקטוז וחלבון מפורק)
    חל שיפור ,אבל עדיין הבטן נפוחה ,גרפסים תקועים ,בלילות קם לפחות 15 פעמים בבכי ,מרימה אותו עושה גרפס והולך לישון ,ככה כל חצי שעה .
    נורא קשה להרדים אותו ,נראה כסובל ממש .
    חשוב לי לציין שגם הריח של הצואה ממש בריח נוראי,
    כמו כן ,התחלנו טעימות בגיל 5 חודשים ,וגם מכמה כפיות היו כאבי בטן .
    עברנו למוצקים ,אני רואה ששני ארוחות ביום מוצקים כבד מדי בישבילו ,לכן נותנת ארוחה אחת יום קוואקר עם פירות ,ויום מרק עם הודו.וכמובן גם עם זה יש החמרה בשעות הערב ,ניסיתי גם כמה ימים ללא ועדיין אותה התגובה .
    קשה לי להבין למה הוא רגיש ,.
    נראה כי גם ההתפתחות נעצרת בעקבות כאבי בטן ,כי רוב היום הוא סובל ולא רוצה לשחק .
    אני כאמא בטוחה שיש לו בעיות במערכת העיכול ,רק לא יודעת מה בידיוק ,האם רגישות לחלב פרה ,ללקטוז,לגלוטן (הקוואקר ).לכן צריכה הכוונה .
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוק בן 6 וחצי חודשים

הוספת תגובה

• בקשה לתגובה

רינת
    26/01/2016

היי ,
    אשמח לתגובה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תינוק בן 6 וחצי חודשים - תגובה

ענת תבור
    27/01/2016

שלום רינת, מה שאת מתארת נשמע כרגישות למזון כלשהו אבל קשה לומר בוודאות. הנושא מורכב מדי מכדי לתת תשובה במסגרת האינטרנט. אני מציעה לך לגשת בדחיפות לרופא גסטרואנטרולוג מומחה לילדים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו