ארוחת בוקר ליפני הגן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ארוחת בוקר ליפני הגן
    לילי
    27/01/2016

שלום
    ביתי בת שלוש שנים ליפני כחודש סיימנו עפ הבקבוק בבוקר
    מה אוכל לתת במקום ? משהו קטן ומזין ומהיר ליפני הגן וליפני היציאה שלי לעבודה (לא אקטימל או מעדן כי לא אוהבת)אני לא רוצה משהו שישביע אותה מידי כי יש ארוחת בוקר טובה ומגוונת בגן ואני רוצה שהיא תאכל כמו שצריך
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ארוחת בוקר ליפני הגן

הוספת תגובה

• ארוחת בוקר ליפני הגן - תגובה

דפנה רון
    08/02/2016

לילי שלום,

אני ממליצה לתת משהו שהוא מזין וגם מספק פחמימות - כדי לשבור את הצום של הלילה, ולהעלות את רמות הסוכר.

אני ממליצה לתת בקיץ ובעונות החמות-
    פירות חתוכים
    או שייק פירות
    או יוגורט עם גרנולה (אלא אם כן הוא כמו אקטימל או מעדן בשבילה)

ובחורף -
    דייסות בהכנה בייתית, כמו דייסת קוואקר עם תמרים ושקדייה או עם דבש ושקדייה (כמה דקות הכנה)
    או 1/2 פרוסת לחם מלא עם :
    טחינה ודבש (3 כפות טחינה על כל כף דבש- לערבב עד שנפרד מדפנות הכלי)
    או עם מריחה של חמאה וריבה 100% פרי
    או עם חמאת בוטנים מעורבבת עם סילאן.

אם אלו מאכלים שאתם לא אוכלים, תכתבי לי מה אתם רגילים לאכול- ואתן לך המלצות מתוך זה, כי אז יהיה לה קל יותר לאמץ אוכל שמוכר לה ושהיא רואה אתכם אוכלים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך דפנה

לילי
    09/02/2016

דפנה תודה רבה על התשובה יום מקסים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ארוחת בוקר ליפני הגן

לילי
    10/02/2016

הי דפנה תודה על התשובה המפורטת בעיקרון לגבי הקוור זו אופציה כי לעיתים היא אוכלת עם בננה או תמר
    מה לגבי טוסט ?
    ושאלה נוספת רוב ארוחות הערב שלנו הן טוסט עם גבינה צהובה ומגוון ירקות(עגבניה מלפפון אבוקדו פילפלים בצבעים קולורבי מלפפון) רק לעיתים אני מצילחה לגוון לדברים נוספים האם זה נורא?
    שוב תודה על תשובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ארוחת בוקר ליפני הגן - תגובה

דפנה רון
    01/03/2016

לילי שלום,

טוסט עם גבינה צהובה יכולה להיות ארוחה מזינה -
    היא יותר מזינה עם טוסט יהיה מלחם מלא והגבינה הקשה תהיה מוצרלה/תום/גאודה/כל גבינה בשלה אחרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו