מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוקת בת חמישה חודשים כמות הסמכה לריפלוקסאלה21/06/2016
שלום,
הבת שלי סובלת מריפלוקס די קשה. כרגע אוכלת נוטרמיגן (אלרגיה לחלב) עם הסמכה ומטופלת בלוסק. בלי ההסמכה היא פולטת או אוכלת הרבה פחות. אני מסמיכה 2 כפות מטבח גדושות ומלאות (לא כפיות!!!) על 150 מל וזה יוצא די סמיך...חמש ארוחות כאלה ביום.
פחות מ2 כפות מטבח מלאות וגדושות ניסתי וכרגע לא יעיל כמו 2 כפות שאני מוסיפה. היא אוכלת ככה טוב ורוגעה.
אני רק חוששת ש:
האם מותר להסמיך ככה? או שזה הרבה מידי?
יכל לגרום לכאבי בטן? כרגע מגיבה בסדר לארוחות
היא לא שותה מים ולא אוהבת מים (בת חמש חודשים)עדיין לא התחלנו טעימות .
האם בגלל שזה סמיך היא זקוקה למים?או שהיא אכן מקבלת מספיק נוזלים מהאוכל?
תודה רבה מראש,
אלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תינוקת בת חמישה חודשים כמות הסמכה לריפלוקס - תגובה
דפנה רון21/06/2016אלה שלום,
היכן הבת שלך מטופלת בריפלוקס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה טיפול בריפלוקס
אלה21/06/2016הי מה הכוונה?
אצל גסטרו משערי צדק.
העיניין שאמר שאפשר להסמיך ולא אמר כמה ואיך. כרגע בחופשה קצרה ואין לי את מי לשאול :(
היכן אוכל למצוא מענה לתשובתי? אני רק רוצה לדעת אם זה כמות תקינה בכל ארוחה להסמיך ככה ואם אין חשש שבגלל שזה סמיך היא מקבלת פחות נוזלים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתינוקת בת חמישה חודשים כמות הסמכה לריפלוקס - תגובה
דפנה רון02/08/2016אלה שלום,
ממה שאת מתארת, מדובר ב-10 כפות ביום ב750 מ"ל. האם אני מבינה נכון?
אם כן, זה נשמע הרבה וצריך לבדוק עם דיאטנית:
האם זה לא מפר את האיזון בערכים התזונתיים שביתך מקבלת (קורנפלור אלו קלוריות ריקות)..
ואם מפר את האיזון, האם בכל זאת יש לזה יתרון על פני פליטות מרובות יותר.
חשוב שתקבעי עם פגישה עם דיאטנית תינוקות לבירור בהקדם,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)