מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האכלת תינוקהילה11/07/2016
בוקר טוב,
יש לי תינוקות בת 4 שבועות שנוטה לסבול מגזים ולפתע חלה ירידה בכמות האוכל.
לפי טיפת חלב היא אמורה להגיע ל-120 CC כל ארוחה וכך הגיעה עד לפני שבוע.
לפתע החלה לרדת ל60 CC.
נאמר לי לא להעיר תינוקת מתוך שינה להאכלה.
כשהיא מתעוררת היא מראה סימנים לרעב כי ישנה ושקמה ואני מאכילה אותה מתחילה לאכול במהירות.
אני מתוסכלת לגבי הירידה בכמויות.
איך מחזירים לכמות הראשונית?
יש מקרים שאוכלת כל שעתיים לפי דרישה שלה ויש כאלה כל ארבע שעות עם אותה מות של לפי כל שעתיים.
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האכלת תינוק - תגובה
דפנה רון01/08/2016הילה שלום,
אני רואה שעבר זמן מאז ששאלת את השאלה, האם עדיין רלוונטית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמות אוכל
הילה02/08/2016כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמות אוכל - תגובה
דפנה רון02/08/2016האם היית בטיפת חלב?
מה מצב העלייה באורך, במשקל ובהיקף הראש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאכלת תינוק
הילה02/08/2016השאלה עדיין רלוונטית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת כמות אוכל תינוקת בת חודשיים
הילה05/08/2016מה דעתך:
התינוקת בת חודשיים
משקל 3.8
אוכלת מטרנה 60 CC כול שעתיים-שעתיים וחצי.
התינוקת לא מצליחה לעלות את הכמות אוכל ולא לסחוב יותר שעות ומוזר שגם אם קמה אחרי 4 שעות אוכלת את אותה כמות .
האם בסדר?
לפי מידה באינטרנט היא אפילו אוכלת מעבר לכמות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון גיל תינוקת
הילה05/08/2016תיקון נכון ל-5/8 עדיין לא בת חודשיים.
נולדה ב-13/6* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת כמות אוכל תינוקת בת חודשיים - תגובה
דפנה רון06/08/2016מה האורך שלה בזמן השקילה? היקף ראש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)