גיל 5 חוגשים וארוחות התינוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גיל 5 חוגשים וארוחות התינוק
    ויקי
    03/11/2016

שלום,

מגיל 4 חודשים התחלתי לתת טעימות לתינוק. עכשיו הוא בן 5 חודשים ושבוע. בשבוע אחרון הוא מתעצבן כשאני נותנת קצת ומפסיקה, אז אני נותנת לו מנה כמו של חצי שנה. ארוחת פירות. גם ירקות אבל פחות.
    השאלה, אם אמשיך לתת כמות של גיל חצי שנה, מה יכול לקרות? איך זה ישפיע על התינוק לרעה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גיל 5 חודשים וטעימות לתינוק

ענת תבור
    03/11/2016

שלום ויקי, אין בעיה לתת לתינוק שלך בגיל הזה מנה שלמה של ארוחת פירות או ירקות, כל עוד זה פעם ביום ולא יותר מזה. רק שימי לב שהוא לא מגיב לזה בכאבי בטן או שלשול. אם הוא עצמו מרוצה מהאוכל הזה ומבקש עוד, סביר להניח שהכל בסדר. הייתי ממליצה בשלב זה גם להעשיר את מנת הפירות במעט טחינה גולמית בכדי להפוך אותה לעשירה יותר בקלוריות. כדאי גם לגוון בפירות ובירקות על מנת להרחיב את ההתנסות בטעמים שונים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרק בשר/בשר מגיל 6 חודשים

ויקי
    04/11/2016

שלום,

התינוק בן 5 חודשים ושבוע. כשבועיים אוכל מנה שלמה אחת ביום. בעיקר פירות. גם ירקות אבל פחות.

האם מותר מגיל 6 חודשים :
    1. להוסיף למנת ירקות מרק בשר? כלומר רק המים שבו התבשל הבשר?
    2. להוסיף כבר את הבשר עצמו?

תודה
    ויקי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרק בגיל 5 חודשים

ענת תבור
    05/11/2016

הייתי ממליצה להוסיף את הבשר עצמו רק בגיל 6 חודשים. אם מדובר בבישול על תמצית מרק מעוף טרי, אין בעיה בכך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו