מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונה תינוקת בת שנהסיון09/11/2016
היי, יש לי תינוקת בת שנה שלא מתלהבת לאכול מוצקים בכלל. מסכימה לאכול אורז, ביצה, לחמניה ובנננה כשאני מכינה ארוחת צהריים קציצות פסטה פתיתים וכו לא מוכנה לאכול אולי כפית או שתיים וסוגרת את הפה. יש לציין שהיא מתה על גרבר מרק פירות ובכל הצורות. כרגע המזון העיקרי שלה זה תמל וגברברים ואני לא רוצה שזה ימשיך כך. בנוסף נולדה עם לשון קשורה שפתחו לה כשהיתה בת יום. יכול להיות שיש קשר בין זה שהיתה לה לשון קשורה לזה שהיא לא רוצה לאכול מוצקים? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה בגיל שנה
תרצה שני09/11/2016סיון שלום,
קשה להעריך במסגרת הזו מה הסיבה למגוון המצומצם של אוכל אותו מוכנה בתך לאכול. מה היא עושה כאשר את שמה לה בטטה או אבוקדו על המגש לפניה, האם מושיטה ידיים? נוגעת באוכל? מביאה אותו לפה שלה?
בגיל שנה ילדה בגילה אמורה לאכול מגוון גדול יותר ולכן אני ממליצה לך להגיע לייעוץ אצל דיאטנית ילדים.
במסגרת ייעוץ כזה אני עורכת תצפית אכילה ורואה את היחס של התינוקת לאוכל, מיומנויות האכילה ומדריכה בהתאם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)