תזונה תינוקת בת שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה תינוקת בת שנה
    סיון
    09/11/2016

היי, יש לי תינוקת בת שנה שלא מתלהבת לאכול מוצקים בכלל. מסכימה לאכול אורז, ביצה, לחמניה ובנננה כשאני מכינה ארוחת צהריים קציצות פסטה פתיתים וכו לא מוכנה לאכול אולי כפית או שתיים וסוגרת את הפה. יש לציין שהיא מתה על גרבר מרק פירות ובכל הצורות. כרגע המזון העיקרי שלה זה תמל וגברברים ואני לא רוצה שזה ימשיך כך. בנוסף נולדה עם לשון קשורה שפתחו לה כשהיתה בת יום. יכול להיות שיש קשר בין זה שהיתה לה לשון קשורה לזה שהיא לא רוצה לאכול מוצקים? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה תינוקת בת שנה

הוספת תגובה

• תזונה בגיל שנה

תרצה שני
    09/11/2016

סיון שלום,
    קשה להעריך במסגרת הזו מה הסיבה למגוון המצומצם של אוכל אותו מוכנה בתך לאכול. מה היא עושה כאשר את שמה לה בטטה או אבוקדו על המגש לפניה, האם מושיטה ידיים? נוגעת באוכל? מביאה אותו לפה שלה?
    בגיל שנה ילדה בגילה אמורה לאכול מגוון גדול יותר ולכן אני ממליצה לך להגיע לייעוץ אצל דיאטנית ילדים.
    במסגרת ייעוץ כזה אני עורכת תצפית אכילה ורואה את היחס של התינוקת לאוכל, מיומנויות האכילה ומדריכה בהתאם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו