מזון לתינוק בן 7 שבועות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מזון לתינוק בן 7 שבועות
    דקלה
    18/01/2017

שלום רב,
    הבן שלי היום בן 7 שבועות.
    בהתחלה עד גיל 3 שבועות קיבל חלב אם עם השלמה של נוטרילון.
    כשנגמר לי החלב (בגיל 3 שבועות) המשיך עם נוטרילון באופן בלעדי.
    הוא סבל מליחה מרובה, צינון, והתחיל לפלוט לאט לאט בתדירות גבוה יותר. לדעתי גם התחילו לו כאבי בטן מהאוכל (להבדיל מגזים).
    לפיכך פנינו לרופא שהחליף לו את האוכל לאינפמיל AR. כמות הפליטות ירדה כמעט לאפס ונראה היה שגם הליחה הולכת ונעלמת כמו גם כאבי הבטן. לצערי האוכל עשה לו יציאות ממש ממש קשות עד כדי כך שהיה לו דם על הקקי (ככל הנראה הוא פצע עצמו בלחיצות- כך לדברי הרופא).
    משכך, החלפנו לו שוב את האוכל אחרי כ 3 ימים עם האינפמיל, לנוטרילון AR שאז חזרה הליחה, כאבי הבטן, התחיל עם יציאות כפעמיים ביום (יציאות רכות מאוד לא שילשול) ומאתמול בכל ארוחה הוא הקיא את האוכל (3 ארוחות).
    חזרנו עכשיו מרופא מארח במרפאה (הרופא שלו לא עובד היום) שהמליץ לחזור לאינפמיל.
    אני כבר ממש אובדת עצות, הקטן כל הזמן סובל והמשחקים עם האוכל לא מועילים לכל המצב.
    מה אתם ממליצים לעשות? אני כבר ממש דואגת..
    תודה רבה,
    דקלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מזון לתינוק בן 7 שבועות

הוספת תגובה

ענת תבור
    23/01/2017

שלום דקלה, אני הייתי חוזרת לרופא ומבקשת את עצתו בעניין בדחיפות. לא נראה לי שיהיה אחראי לענות לך על שאלות כל כך קריטיות בפורום זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזון לתינוק בן 7 שבועות - ענת

דקלה
    25/01/2017

היי ענת, תודה.
    לאחר אין ספור התייעצויות עם הרופא שלו, אין פיתרון חד משמעי ובגלל זה פניתי אליכם עם השאלה על מנת לשמוע דעות של אנשים עם ניסיון ;)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

ענת תבור
    27/01/2017

שלום שוב דקלה. התסכול שלך מובן לגמרי. לי כרגע אין רעיון בעיקר לאור העובדה שאי אפשר לתת עצות כל כך קריטיות מבלי לעקוב אחרי כל תגובה של התינוק לשינוי תזונתי.
    ודבר נוסף. בלי לדעת מה היה בתחילת ההנקה (ואולי באמת היו נסיבות שלא איפשרו בשום אופן משהו אחר), אבל בכל זאת חשוב לי להגיד לך שאם בעתיד את מתכננת להניק הנקה מלאה, כעיקרון לא מומלץ לתת תוספות של תמ״ל במקביל להנקה כי סביר להניח שזה מה שגמר את ההנקה (בניגוד אולי למה שחלק מהרופאים יגידו). פניה ליועצת הנקה טובה יכולה לעזור מאוד בנושא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו