מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת חצי שנה מסרבת לאכול תמ״לורד כהן18/03/2017
אני כותבת לך מתוך תסכול בתקווה שתוכלו לעזור לנו הבת שלי בת ראשונה בת חצי שנה מגיל שלושה חודשים שהפסקתי את ההנקה התחילה לעשות בעיות עם האוכל היו לה תקופות שאוכלת יפה והיו תקופות שממש הייתה מתנגדת להכניס תבקבוק לפה לפחות באחת הארוחות אוכלת בדרך כלל כל 4 שעות ביומים האחרונים היא ממש מתנגדת ובוכה בצרחות איך שרואה תבקבוק מתקרב אליה לפה ביומים האחרונים אכלה רק 60 כל יום ופעמים ביום מעט מוצקים פירות את הכל ומרק חצי
אני דואגת לה ולא מבינה מה אני צריכה לעשות מצד אחד מפחדת שתתיבש אז נותנת לה במקום הבקבוק קצת מים מצד שני פוחדת שהמים סותמים לה את התאבון ויודעת שהחלב עדין חשוב לה
הטיטולים שלה ביומים האחרונים כמעט יבשים והיציאות די קשות
וחשוב לצין שהיא מצוננת אבל אני לא חושבת שזה קשור בגלל שהתופעה קורה גם כשבריטניה רק לא ברמת ההתנגדות הזאת כמו ביומים האחרונים אשמח לעזרתכם
בנוסף חשוב לציין שמעולם לא דחפתי לה בכוח כן נסיתי לפעמים כמה פעמים אבל כשראיתי שהיא מתנגדת פשוט נסיתי כל שעה חצי שעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינויים באכילה
דפנה רון29/03/2017ורד שלום,
חשוב שדיאטנית תראה את האכילה שלה כדי שאפשר יהיה ליעץ.
בינתיים, אם היא לא רוצה לאכול, אל תציעי אחרי חצי-שעה או שעה. חכי לראות מתי תבקש עוד- ותראי מה טווח הזמן שזה יוצא. ספרי על מה שאת רואה לדיאטנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)