מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מים לתינוקת בת 9 חודשיםשרון08/08/2017
שלום. אני מניקה ומשלבת ארוחות מוצקים לתינוקת שלי בת ה-9 חודשים.
אני מנסה לשלב לה מים בין לבין והיא פשוט מסרבת לשתות. ניסיתי להחליף לה בקבוקים והיא ממש לא רוצה.
קצת מלחיץ אותי שהיא לא שותה בין הארוחות, במיוחד בימות הקיץ החמים. מה גם שאני רוצה להוריד ארוחת הנקה אחת ולהישאר עם הנקה בבוקר ובלילה.
אני לא רוצה להניק אותה אחרי ארוחה מוצקה כיוון שזה עושה לה בלאגן בבטן וגם לא מעוניינת בממתיקים כאלה ואחרים.
אולי יש לכן רעיון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סירוב לשתות מים
דפנה רון18/08/2017שרון שלום,
בשלב ראשון, תבדקי אם מקבלת מספיק נוזלים מהמזון, לפי צבע וריכוז השתן שלה ולפי היציאות ולפי העור:
1. השתן צריך להיות בהיר וללא ירידה בכמות שלו.
2. היציאות לחות ולא הפכו יבשות וקשות יותר
3. אין יובש של השפתיים ושל העור
אם 3 הדברים הללו מתקיימים, זה אומר שהיא מקבלת מספיק נוזלים מההנקה ומהמזון, ללא תוספת.
אם אחד מהמצבים לא מתקיים, אז תחזרי לשאול מה בשלב הבא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)