האם זו אלרגיה לחלב?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם זו אלרגיה לחלב?
    כלילה
    20/08/2017

שלום, הבת שלי בת 9 חודשים, לפני כשבועיים התחלתי לחשוף אותה למעדני חלב ושמתי לב שבכל פעם שאכלה מעדן/קוטג'/יוגורט (אפילו כמה ביסים) הופיעה אדמומיות סביב הפה, לא נראה שזה הפריע לה וזה נעלם אחרי כשעה-שעתיים. האם זו אלרגיה? איך אני אמורה להתנהל עכשיו עם מוצרי חלב? היא נכנסת בימים הקרובים למעון, האם אני צריכה לבקש מהם להמנע ממוצרי חלב?
    מבחינת הרגלי אכילה- היא תינוקת יונקת, אכלה תמ"ל אולי 2-3 פעמים, סבלה מריפלוקס עד גיל חצי שנה ופלטה המון אז אני לא יודעת להגיד אם הופיעו סימפטומים לאחר צריכת תמ"ל. לפני כחודשיים היא אכלה תחתית של פיצה (שבדיעבד הבנתי שהכילה גבינה לבנה) ולא זכור לי שהופיעה פריחה.
    אני חוששת שאם מדובר באלרגיה אז בחשיפה ממושכת יופיעו פתאום סימני מסוכנים יותר.. האם יש לזה ביסוס?
    תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם זו אלרגיה לחלב?

הוספת תגובה

• אלרגייה לחלב

תרצה שני
    21/08/2017

כלילה שלום, האבחנה לגבי אלרגייה לחלב כן או לא צריכה להעשות ע"י רופא הילדים. צלמי את התגובה של לאחר אכילה של מוצרי חלב ופני לרופא הילדים שלכם. במקרה ויאבחן עם אלרגייה לחלב, בקשי הפנייה לדיאטנית ילדים שתדריך אותך לגבי מאכלים חליפיים שיספקו מקורות לסידן לבתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו