תזונה , משקל תינוקת בת שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה , משקל תינוקת בת שנה
    אפרת
    04/09/2017

שלום,
    בתי נולדה במשקל 3.860, היתה על כללה של הנקה בלבד עד תחילת מוצקים סביב 6 ח'. עלתה יפה במשקל. בערך כשהיתה בת חודש אובחנה רגישות לחלב ולכן אני נמנעתי ממצורי חלב ואלרגנים נוספים שיצרו אלה תגובות כמו הקאה ודם בצואה. ואז המשיכה הנקה סדירה. באפריל בהיותה בת 7 ח' שקלה 8.400 ונכנסה לגן המשיכה הנקה + שתי ארוחות בגן ובקבוק שאוב. בגיל 10 ח' לאחר שעשתה טסטים בביה"ח ואושר כי אינה אלרגית התחלנו טעימות של מזונות נוספים (ביצה, גבינה).
    היום בת כמעט שנה נשקלה ונראה שעלתה ממש מעט 8.800. מסיבות בריאותית שלי הפסקתי להניק לפני כשבוע וחצי. היום אוכלת כמעט רק מוצקים (בעיקר טחון עוד מסרבת לאכול באופן אחר), בבוקר לפני הגן, בגן א.בוקר, צהרים בגן, אחרי הצהרים (בקבוק או דיסה) וא.ערב ולפעמים עוד מעט חלב שאוב. מבחינת התפתחות זוחלת, עומדת, עושה צעדים קטנים סביב חפצים.
    בבדיקת דם המוגלובין על הגבול התחתון 10.8, HCT 31.2
    אני תוהה האם לא אוכלת מספיק? או שבגלל שבגן ומתרוצצת כל היום אז מוציאה יותר אנרגיה? כיצד ניתן להעשיר את התזונה ללא תמ"ל (עד היום לא קיבלה תמ"ל,)
    לציין כי בשבועיים חופשה בבית, אכלה יפה וראה שעלתה במשקל.
    אודה להתייחסותכן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה , משקל תינוקת בת שנה

הוספת תגובה

• משקל של תינוקת בת שנה

תרצה שני
    04/09/2017

אפרת שלום,
    כל תינוק שאינו עולה מספיק במשקל צריך להגיע לדיאטנית ילדים. היא תשב אתכם ההורים ותקבל מידע שיעזור לה להעריך אם יש צורך לתסף את התזונה של הילדה, ואם יש צורך להפנות לרופא הילדים לבדיקות נוספות. המלצתי גשו לרופא הילדים שלכם ובקשו הפנייה לדיאטנית ילדים בקופה שלכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אפרת
    04/09/2017

נעשה זאת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו