מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בקבוקי נוטרילון בגיל 3מאיה16/11/2017
שלום.
בתי חוגגת החודש 3 שנים. היא לא אכלנית גדולה ומאוד בררנית באוכל.
היא לא אוכלת בקר, פירות וירקות.
גם כשהיא כבר אוכלת את הארוחות אז היא אוכלת קצת בכל פעם. (כריך עם גבינה לבנה וגבינה צהובה או חביתה וקוטג' או פיצה עם זיתים או 2 שניצלונים או פתיתים)
יש לציין שמשקלה תקינה והגדילה שלה תמיד הייתה תקינה.
היא עדיין שותה 2 בקבוקי נוטרילון של 210 cc שלב 3 לרוב אחד בבוקר ואחד בלילה. זה אף פעם לא הפריע לי כי חשבתי שלפחות זה נותן לה ויטמינים שחסרים לה באוכל.
האם זה בסדר שהיא עדיין שותה את תוספת הנוטרילון?
האם היית ממליצה לתת לה משהו אחר? לא הייתי רוצה לעבור לשוקו או דברים כאלו... והיא מאוד אוהבת את הנוטרילון...
אני ממש לחוצה כי אמרו לי שצריך להפסיק לה את הנוטרילון!!!!
תודה מראש, מאיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם בסדר לשתות נוטרילון בגיל 3 שנים
דפנה רון16/11/2017מאיה שלום,
באמת זו יכולה להיות דילמה,
מבחינה תזונתית- אין בעיה שהיא תמשיך עם נוטרילון,
יחד עם זאת, חשוב לבדוק, איך זה משפיע על התפתחות האכילה שלה.
בגיל 3 היא כבר יכולה לקבל את הערכים התזונתיים ממזון וכבר לא צריכה פורמולה. כאשר היא בכל זאת נשארת עם פורמולה זה יכול להעיד על זה שיש בעיה עם התפתחות האכילה. למשל, אם היא לא לוקחת אחריות על אכילה וצריך להתאמץ ולתת לה רק מה שתרצה כדי שתאכל וכדומה.
לכן , קודם כל אני ממליצה - לא להלחץ. אין בעיה בריאותית עם לשתות נוטרילון.
דבר שני- ללכת ליעוץ ולהדרכת הורים בנוגע לאכילה, כי אם יש בעיה, עכשיו קל יותר לטפל בזה.
שיהיה בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על המענה המהיר, המפורט והענייני!!!!
מאיה16/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)