פגית שכל הזמן רעבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פגית שכל הזמן רעבה
    אמא דואגת
    15/12/2017

היי. התינוקת שלי נולדה בשבוע 36 עקב רעלת הריון קשה אצלי. במשקל 2500 קילו. שמתי לב שעוד בבית חולים היא אוכלת כמויות של תמל. בערך 40 מל. בערך בגיל חודש היא התחילה לאכול 120 מל כל שעתיים וחצי בערך. לא פולטת. בגיל חודש בטיפת חלב, בשקילה ראיתי שהיא עלתה 1300 ושקלת 3800. נאמר לי להוריד לה בכמות של התמל כי היא עלתה המון.. לפי דעתי היא פשוט אוהבת לאכול. האם זה בעייתי כמויות האוכל שהיא אוכלת ואם יש לי מה לדאוג? אגב, היא בת 5 שבועות כיום..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פגית שכל הזמן רעבה

הוספת תגובה

• תינוקת שעולה הרבה במשקל

דפנה רון
    24/12/2017

שלום לך, ראשית אני מתנצלת על שלקח זמן לחזור אליך , עקב חופשת החג. שנית, טוב שאת מתייעצת, זה נושא שבאמת יכול לגרום לדאגה וחשוב להתייחס בצורה שלא תפריע להתפתחות יחסים תקינים עם האוכל אצל ביתך.
    1. בשלב ראשון - את לא צריכה לדאוג. יש תינוקות שמשלימים בהתחלה בגלל רעב שחוו קודם, וזה עובר להם אחרי שהשלימו את החסר (אם לא מתערבים ונותנים להם כמה שהם רוצים לשתות).
    2. בדקי שוב, האם את מכינה את הפורמולה בדיוק לפי ההנחיות?
    3. אם הפורמולה מוכנה בדיוק לפי ההנחיות, תני לה כמה שהיא מבקשת, אלא אם כן את רואה שהיא מקיאה. גם תאכילי אותה כשהבקבוק אנכי ולא כלפי מטה, כדי להאט את קצב הזרימה.
    4. אם את רואה שבגיל 4 חודשים היא ממשיכה לעבור בעקומות לאחוזון גדול יותר ויותר, לכי לייעוץ. לפעמים האכילה מושפעת לא רק מצרכים גופניים, אלא גם מצרכים רגשיים וכדאי לבדוק זאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו