מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פגית שכל הזמן רעבהאמא דואגת15/12/2017
היי. התינוקת שלי נולדה בשבוע 36 עקב רעלת הריון קשה אצלי. במשקל 2500 קילו. שמתי לב שעוד בבית חולים היא אוכלת כמויות של תמל. בערך 40 מל. בערך בגיל חודש היא התחילה לאכול 120 מל כל שעתיים וחצי בערך. לא פולטת. בגיל חודש בטיפת חלב, בשקילה ראיתי שהיא עלתה 1300 ושקלת 3800. נאמר לי להוריד לה בכמות של התמל כי היא עלתה המון.. לפי דעתי היא פשוט אוהבת לאכול. האם זה בעייתי כמויות האוכל שהיא אוכלת ואם יש לי מה לדאוג? אגב, היא בת 5 שבועות כיום..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תינוקת שעולה הרבה במשקל
דפנה רון24/12/2017שלום לך, ראשית אני מתנצלת על שלקח זמן לחזור אליך , עקב חופשת החג. שנית, טוב שאת מתייעצת, זה נושא שבאמת יכול לגרום לדאגה וחשוב להתייחס בצורה שלא תפריע להתפתחות יחסים תקינים עם האוכל אצל ביתך.
1. בשלב ראשון - את לא צריכה לדאוג. יש תינוקות שמשלימים בהתחלה בגלל רעב שחוו קודם, וזה עובר להם אחרי שהשלימו את החסר (אם לא מתערבים ונותנים להם כמה שהם רוצים לשתות).
2. בדקי שוב, האם את מכינה את הפורמולה בדיוק לפי ההנחיות?
3. אם הפורמולה מוכנה בדיוק לפי ההנחיות, תני לה כמה שהיא מבקשת, אלא אם כן את רואה שהיא מקיאה. גם תאכילי אותה כשהבקבוק אנכי ולא כלפי מטה, כדי להאט את קצב הזרימה.
4. אם את רואה שבגיל 4 חודשים היא ממשיכה לעבור בעקומות לאחוזון גדול יותר ויותר, לכי לייעוץ. לפעמים האכילה מושפעת לא רק מצרכים גופניים, אלא גם מצרכים רגשיים וכדאי לבדוק זאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)