מדדים ילדה בת 3

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מדדים ילדה בת 3
    דנה
    07/01/2018

שלום רב. הבת שלי בת 3. כרגע גובהה 90 ס"מ ושוקלת 12 קילו
    תמיד הייתה רזה וגבוהה מהרגע שהתחלנו מדידות בטיפת חלב. קצת על תזונה: בהתחלה ינקה אבל מכיוון שלא ינקה טוב עברנו לסימילאק. בהמשך כשהגיע שלב המוצקים המשכנו לשלב עם סימילאק מכיוון שהייתה בררנית באוכל . היום כבר אוכלת ארוחות שלמות כמובן אבל עדיין הייתי משלימה לה עם סימילאק כי היא רזה ושוב לא מאוד אוהבת אוכל. בגיל 3 נגמלנו מסימילאק ולמרות שהיא ילדה עירנית,חיונית, פעילה ,מפותחת מאוד לגילה גם מבחינת דיבור,פעילות וכו' נדמה לי כי אולי היא רזה מדי. למשל הבגדים של גיל 3-4 שנים גדולים עליה והבגדים של גיל 2-3 טובים עליה.בדקתי את המדדים באתר של הCDC האמריקאי והBMI תקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מדדים ילדה בת 3

הוספת תגובה

• מדדים ילדה בת 3

ענת תבור
    11/01/2018

שלום, לפי מה שאת מתארת לא נראה לי שיש מקום לדאגה. כל עוד הילדה גדלה היטב לגובה ומתפתחת יפה הכל בסדר, גם אם היא נוטה להיות מעט רזה. את כמובן יכולה גם לפנות ליעוץ לגבי הרכב המזון שלה אם את מודאגת מכך שאינה אוכלת היטב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו