מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוקת בת חצי שנה יורדת באחוזוני הגדילהאורית16/01/2018
שלום, ביתי בת חצי שנה. נולדה 4.4 ק"ג וגובהה בלידה היה 54 ס"מ. בכל ביקור בטיפת חלב נראה כי עולה במשקל אך באופן מתון מאוד ויורדת באחוזוני הגדילה בכל פעם. כיום, כבר באחוזון 35, שוקלת 7.2 ואורכה 66 ס"מ. סובלת מטונוס מוגבר (מטופלת בפיזיו) ולפי דעתי יש לה ריפלוקס סמוי, לא מצליחה לאכול בקבוק אם אינו מוסמך בדייסה.. סובלת אחרי בקבוק, לי זה נראה כמו צרבות ולא כמו כאב בטן.. אוכלת כך:
8:00 בקבוק תמל- 90 עם קצת דייסה, לא מצליחה לאכול יותר מזה
11:00 180 מ"ל פירות עם בסקוויט וכפית שקדיה
14:00 210 מרק ירקות עם עדשים (עדיין לא התחלנו בשר)
17:00 הנקה
20:00 בקבוק תמל 180 עם כפית דייסה
24:00 הנקה
האם אוכלת מספיק? מזונות מוצקים אוכלת טוב יותר מבקבוק וללא מלחמות, אכילה מבקבוק מלווה במלחמות ורק אני מצליחה לתת לה בקבוק שלם (בשעות היום היא עם מטפלת ולכן אינני יכולה לשלב יותר בקבוקים וחשוב לי לשמור על ההנקה). כמו כן, גם מסרבת לשתות מים בכל צורה (בקבוק, כפית, מזרק) ממש קשה לה עם מרקם נוזלי מידי.. חושבת לשלב לה ארוחת מוצקים נוספת אך אין לי רעיונות מה לתת בגיל הזה.. תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה..
אורית19/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירידה באחוזוני גדילה
דפנה רון01/02/2018אורית שלום
מהנתונים שנתת , על עקומות CDC וגם על עקומות WHO המשקל והגובה סביב אחוזון 50.
בשביל להעריך אם אוכלת מספיק צריך לדעת:
כמה זמן היא כבר באותם אחוזונים?
האם פנית לרופא לגבי חשד לרפלוקס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אורית04/02/2018בכל ביקור בטיפת חלב ירדה באחוזונים, בגיל חודשיים היתה אחוזון 70 בגיל 4 חודשים אחוזון 60 ובחצי שנה (לפי טיפת חלב) אחוזון 30.. למעשה, התחלתי טיפול הומאפתי בריפלוקס והחלה לעלות במשקל יפה (200 גרם בשבועיים, סופסוף) וגם נינוחה יותר.. תודה רבה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)