חוסר עלייה במשקל וצהבת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר עלייה במשקל וצהבת
    מזי
    01/02/2018

היי
    אני ממש כבר לא יודעת מה לעשות
    ביתי תינוקת בת כמעט 4 חודשים נולדה 4.115
    בערך שבועיים אחרי הלידה הרופא ראתה שיש חוסר עלייה במשקל וצהבת ממושכת היינו בביהח שניידר מספר פעמים באישפוז השני גילו חיידק קלבסיאלה ובעיקרון הביאו לה אנטיביוטיקה הם התמקדו בחיידק וחשבו שהוא הבעיה בעלייה במשקל . אך בעצם עד היום התינוקת לא עולה במשקל בקושי
    הייתי נותנת לה מטרנה אקסטקה קר עד לפני שבועיים. היא הייתה אוכלת 120 וגם לא הכל ואחרי האוכל ממש בוכה ולא נינוחה ופולטת החלטנו לעבור בהמלצת הרופא לסימילאק spit up relif ובהתחלה זה היה טוב היא הייתה אוכלת ולא פולטת ועכשיו אחרי שבועיים היא ממש לא נינוחה עש לה המון גזיייים הקקי שלה נורא קשה וירוק כהה והיא ממש מתאמצת ולא רגועה
    אני לא יודעת מה לעשות הילדה שוקלחת 5.600 והיא נולדה 4.115 וב9.2 היא תהיה בת 4 חודשים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר עלייה במשקל וצהבת

הוספת תגובה

• עיכוב בעלייה במשקל

דפנה רון
    01/02/2018

מזי שלום,

1. נסי לתת נוטרילון עם סיבים פרה ביוטים
    2. האם פנית ליעוץ מקצועי אצל דיאטנית?
    3. אם תרצי תכתבי לי ואשלח לך הצעה לחיזוק מערכת העיכול שלה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר עלייה במשקל

מזי
    04/02/2018

היי
    איזה נוטרילון זה עם סיבים פרוביוטיים? הרגיל?

ולא הייתי אצל דיאטנית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו