משקל תינוק בן חודש וחצי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משקל תינוק בן חודש וחצי
    אמא
    16/02/2018

שלום,
    הקטני שלי נולד בשבוע 40 במשקל 3140... לאחר חטדש עלה יפה מאוד למשקל 5200 וגובהו 59 ס"מ.
    בסוף החודש הראשון כבר העלתי לו ל120 כל 3 שעות מכיוון שדורש...
    משום מה בטיפת חלב אמרה לי ש120 זה הרבה ולא לתת :/ היום הוא כבר בן חודש וחצי ועלינו ל150 כל שלוש ארבע שעות. כי דורש וכשאומרת דורש זה בכי וצרחות של לאעול ובאמת מסיים הכל הכל. העניין הוא שלםעמים במהלך היום קורה שכבר אחרי שעתיים שוב רעב ואז נותנים לו כ120... חשוב לי לציין שבלילה אוכל כל 4-5 שעות ןלמעשה מתעורר פעם אחת בלילה לאכול ואחכ שוב בבוקר.
    השאלה שלי היא האם בגלל שהוא גבוה מאוד הוא דורש יותר לאכול? יש לכך השפעה?
    בטיפת חלב גרמו לי ממש לחשוש מעניין המשקל ומצד שני לא יכולה שלא לתת לתינוק שלי לאכול כי ככה כתוב בטבלא כלשהי.

תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משקל תינוק בן חודש וחצי

הוספת תגובה

• מה הכמות שהוא צריך לאכול?

דפנה רון
    19/02/2018

שלום לך

אני מסכימה איתך שצריך לתת לתינוק לקבוע את הכמות שהוא צריך. תני לו כמה שהוא מבקש. יש שונות בין התינוקות וקצב הגדילה שלהן ולכן הטבלאות לא תמיד מתאימות לכל תינוק וטוב שאת קשובה לסימני הרעב והשובע שלו.
    במקביל שימי לב:
    1. האם את מחזיקה את הבקבוק באופן מאוזן כדי שלא תהיה זרימה מהירה מדי של התמ"ל?
    2. אם הוא מקיא אחרי ארוחות מסוימות , תדעי שהוא אכל יותר מדי. ואז תשימי לב אם זה קורה בשעות מסוימות.
    3. להמשיך ולעקוב אחר מדדי הגדילה.

את מוזמנת לעדכן בהמשך
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו