סדר יום של הנקה ומוצקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סדר יום של הנקה ומוצקים
    ספיר
    19/03/2018

יש לי תינוק בן חצי שנה .. התחלנו לשלב מוצקים ,השאלה היא מהם הזמנים שאני נותנת את המוצקים ביחס להנקה? אני מוצאת את עצמי מניקה לפני האוכל כי הוא כבר לא רגוע, או עייף או רעב מדיי. ובכלל השאלה איך אני מגיעה למצב שהוא לא ירצה הנקה אחרי אוכל...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סדר יום של הנקה ומוצקים

הוספת תגובה

• סדר יום של הנקה ומוצקים בתחילת המעבר למוצקים

דפנה רון
    25/03/2018

ספיר שלום,
    באופן כללי כשאת מניקה יש 2 אפשרויות- האחת לחשוף למוצקים בכל פעם שאת יושבת לאכול ואז הוא מצטרף לארוחות שלך 4-5 פעמים ביום ואוכל כמה שהוא יכול, ובהדרגה יורדת כמות החלב, בהתאם לקצב שמתאים לו.
    אפשרות אחרת היא לתכנן 2 ארוחות (ארוחת פירות בבוקר וארוחת צהריים ) - לתת לו את הארוחה כשהוא מראה סימנים לרעב ראשוני, ואחר כך להשלים בחלב אם.
    כדאי שהמעבר למוצקים יעשה בהדרגה, ובקצב שמתאים לתינוק, ולכן השלימי לו אחרי הארוחה עד שיגיע לכמות גדולה מספיק - כלומר יחליף הנקה בארוחה ובעצמו יוותר על השלמה.
    אם את צריכה להפחית את ההנקה מכל סיבה שהיא, והקצב שבו התינוק שלך עובר למוצקים לא מהיר מספיק, יש דרך לעשות זאת תוך שמירה על קצב המעבר למוצקים שלו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו