מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סדר יום של הנקה ומוצקיםספיר19/03/2018
יש לי תינוק בן חצי שנה .. התחלנו לשלב מוצקים ,השאלה היא מהם הזמנים שאני נותנת את המוצקים ביחס להנקה? אני מוצאת את עצמי מניקה לפני האוכל כי הוא כבר לא רגוע, או עייף או רעב מדיי. ובכלל השאלה איך אני מגיעה למצב שהוא לא ירצה הנקה אחרי אוכל...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סדר יום של הנקה ומוצקים בתחילת המעבר למוצקים
דפנה רון25/03/2018ספיר שלום,
באופן כללי כשאת מניקה יש 2 אפשרויות- האחת לחשוף למוצקים בכל פעם שאת יושבת לאכול ואז הוא מצטרף לארוחות שלך 4-5 פעמים ביום ואוכל כמה שהוא יכול, ובהדרגה יורדת כמות החלב, בהתאם לקצב שמתאים לו.
אפשרות אחרת היא לתכנן 2 ארוחות (ארוחת פירות בבוקר וארוחת צהריים ) - לתת לו את הארוחה כשהוא מראה סימנים לרעב ראשוני, ואחר כך להשלים בחלב אם.
כדאי שהמעבר למוצקים יעשה בהדרגה, ובקצב שמתאים לתינוק, ולכן השלימי לו אחרי הארוחה עד שיגיע לכמות גדולה מספיק - כלומר יחליף הנקה בארוחה ובעצמו יוותר על השלמה.
אם את צריכה להפחית את ההנקה מכל סיבה שהיא, והקצב שבו התינוק שלך עובר למוצקים לא מהיר מספיק, יש דרך לעשות זאת תוך שמירה על קצב המעבר למוצקים שלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)