מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונה לתינוקת בת 7 חודשיםדנה20/07/2008
שלום רב, בתי בת 7 חודשים ולהלן הסדר יום פחות או יותר: 06:30 הנקה 09:30 פירות (מנה בכמות בערך של 150 גרם או אם זה גרבר אז היא מסיימת 190) 12:30 ירקות + עוף (אוכלת כל סוגי הירקות) מנה של בערך 160-180 16:30 הנקה (לא אוכלת הרבה בהנקה הזו) 19:30 סימילאק 240 ככה זה כבר בערך חודש. זה נראה לי מעט. אני צודקת? א. האם כדאי להוסיף אחה"צ עוד משהו? למשל עגבנייה, אצבעות מטרנה, מעדן וכו'? ב. מאיזה גיל אפשר להתחיל לתת יוגורט או מעדן? ג. האם יש טעם לתת בין הארוחות ביסקוויט / אצבעות מטרנה או משהו כזה או שזה סתם קלוריות מיותרות בלי תוספת תזונתית? ד. (ואחרון) האם להוסיף לפירות בבוקר איזושהי פחממה? סובין? משהו? על מנת לעלות את הערך התזונתי? תודה רבה!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לדנה
כוכבית דוידיאן20/07/2008היי דנה, ראשית, אני חייבת לצין כי התפריט של ביתך הוא מצויין ומתאים לתינוקות בגילה, מעבר לכך את יכולה להוסיף לה כפית חמאת שקדים(שקדיה) או טחינה, זה יעשיר את הפירות והירקות בשמנים בריאים בסידן ובברזל.
לגבי מוצרי חלב, עד גיל שנה- שנה וחודשיים , אני לא ממליצה, לא צריך למהר.
לגבי דייסות את יכולה לתת לה גם דייסות מעבר על בסיס שיבולת שועל ודגנים מלאים, לא חובה אבל לעיתים גם לתינוקות נחמד לגוון.
לגבי ביסקויטים למיניהם: אני לא בעד, אם את מסתובבת איתה ואת מרגישה שהיא צריכה משהו ביד אז אולי פעם בכמה ימים.
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)