תזונה לתינוקת בת 7 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה לתינוקת בת 7 חודשים
    דנה
    20/07/2008

שלום רב, בתי בת 7 חודשים ולהלן הסדר יום פחות או יותר: 06:30 הנקה 09:30 פירות (מנה בכמות בערך של 150 גרם או אם זה גרבר אז היא מסיימת 190) 12:30 ירקות + עוף (אוכלת כל סוגי הירקות) מנה של בערך 160-180 16:30 הנקה (לא אוכלת הרבה בהנקה הזו) 19:30 סימילאק 240 ככה זה כבר בערך חודש. זה נראה לי מעט. אני צודקת? א. האם כדאי להוסיף אחה"צ עוד משהו? למשל עגבנייה, אצבעות מטרנה, מעדן וכו'? ב. מאיזה גיל אפשר להתחיל לתת יוגורט או מעדן? ג. האם יש טעם לתת בין הארוחות ביסקוויט / אצבעות מטרנה או משהו כזה או שזה סתם קלוריות מיותרות בלי תוספת תזונתית? ד. (ואחרון) האם להוסיף לפירות בבוקר איזושהי פחממה? סובין? משהו? על מנת לעלות את הערך התזונתי? תודה רבה!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה לתינוקת בת 7 חודשים

הוספת תגובה

• תשובה לדנה

כוכבית דוידיאן
    20/07/2008

היי דנה, ראשית, אני חייבת לצין כי התפריט של ביתך הוא מצויין ומתאים לתינוקות בגילה, מעבר לכך את יכולה להוסיף לה כפית חמאת שקדים(שקדיה) או טחינה, זה יעשיר את הפירות והירקות בשמנים בריאים בסידן ובברזל.
    לגבי מוצרי חלב, עד גיל שנה- שנה וחודשיים , אני לא ממליצה, לא צריך למהר.
    לגבי דייסות את יכולה לתת לה גם דייסות מעבר על בסיס שיבולת שועל ודגנים מלאים, לא חובה אבל לעיתים גם לתינוקות נחמד לגוון.
    לגבי ביסקויטים למיניהם: אני לא בעד, אם את מסתובבת איתה ואת מרגישה שהיא צריכה משהו ביד אז אולי פעם בכמה ימים.
    מקווה שעזרתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו