תזונת תינוקת בת 7 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונת תינוקת בת 7 חודשים
    לו
    22/07/2008

שלום! איזה כיף שנפתח פורום בנושא זה!!! אני אמא לתינוקת מקסימה שמאוד אוהבת ירקות, פירות ובשר (טפו טפו טפו). אשמח לדעת איזו כמות נחשבת למנה בגיל זה? פעם אחת בתי כל כך התלהבה מארוחת ירקות שאכלה כמות די גדולה ואחר כך הקיאה מסכנה די הרבה. מאז אני לא נותנת לה לאכול יותר מ-150 גרם. האם אני צודקת? לפעמים היא נשארת רעבה - ואז האם כדאי להניקה לאחר ארוחת פירות או ירקות או לתת לה לשתות מים? ולגבי מים בכלל: האם יש איזו כמות מים מקסימלית המומלצת לשתיה ביום? בתי יכולה בפעם אחת לשתות כ-30 מ"ל - האם זה הרבה מדי וכדאי להפסיק אותה באמצע או לתת לה לשתות כרצונה? בתי יכולה בכיף לסיים ארוחת פירות מרוסקת המכילה בננה די גדולה, תפוח בינוני ואגס בינוני - זה לא יותר מדי? תודה מראש, לו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונת תינוקת בת 7 חודשים

הוספת תגובה

• לגבי טחינה...

לו
    22/07/2008

קראתי בהודעה קודמת שמומלץ להוסיף טחינה למנת ירקות ... באיזו צורה? להוסיף כף טחינה גולמית לירקות+בשר או טחינה מוכנה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ארוחת פירות וירקות

כוכבית דוידיאן
    23/07/2008

שלום לאמא היקרה, לגבי שאלתך על כמות הפירות או הירקות המומלצת, אני ממליצה על כמות של בין 150 -220 מ"ל למרק ירקות ולגבי הפירות כמות של 2 פירות בינוניים בהחלט מספיקה אם את מרגישה שהיא עדין רעבה אז את בהחלט יכולה להוסיף לה בין כפית לכף של טחינה גולמית או שקדיה.
    לגבי שאלתך בנושא הנקה אחרי ארוחת הפירות או הירקות אני לא כל כך ממליצה כדי לא לעשות לה "סלט" בבטן ולגבי מיםכמות של 30 CC זה מצויין.
    המשיכו כך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו