תחליף טיבעי לתחליפי החלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחליף טיבעי לתחליפי החלב
    מורן
    05/08/2008

לד"ר חוה מורתי האהובה! תינוקי ניסן בן 3 חודשים ועשרה ימים לאחרונה החל להראות סימני אי שקט ולדעתי החלב אם שלי לא מספיק לו כי הוא מתעצבן כשהחלב ניגמר בעת ההנקה.השאלה שלי היא באיזה תחליף טיבעי אני יכולה להשתמש כהשלמה להנקה שיקנה לו את כל הערכים התזונתיים להם הוא זקוק אני מעדיפה תחליף שניתן להכין ולא לרכוש תודה.מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחליף טיבעי לתחליפי החלב

הוספת תגובה

• למורן היקרה !

ד''ר חוה סולם
    05/08/2008

שלום רב!
    קיימת אפשרות להגביר את החלב שלך עם תה שומר, תמרים, תאנים, שקדים ופיסטוק חלבי לא קלוי.
    אם הנטייה שלך להוסיף להנקה חלב צמחי, (כמובן לפי דרישתושל ניסן, קיימת אשרות לעבור למטרנה צמחית,
    ידוע שחלב מטרנה לא עבר הנדסה גנטית. יש לציין כי בגיל חצי שנה הוא יוכל לעבור לאכול פירות, וירקות, בתוספת שקדים טחונים או שקדיה במינון של כפית למנה.

* אפשרי להוסיף למטרנ נ הצמחית חיידקי ביו המיועדים לתינוקות, אשר חיוניים לעכול תקין,
    לחיזוק מערכת החיסון ומניעת עצירות ומחלות מעייים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מטרנה צימחית ועצירות

מורן קברל
    07/08/2008

לד"ר חוה שלום! בני לא עושה את צרכיו רק לאחר גירוי עם נר גליצרין הרופא המליץ לשים כל 5 ימים אך נוכחתי לראות שהגירוי בלבד עוזר לו לעשות את צרכיו המרקם נוזלי (אך לא מאוד כמו בחודש הראשון לפני שהתחילה הבעיה.) השאלה אם המטרנה הצימחית לא תיגרום לו להחמרת היציאות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו