מוצרי חלב לבני בן ה-7 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוצרי חלב לבני בן ה-7 חודשים
    יסמין
    05/08/2008

שלום, לבני אין בעיות אכילה אך לאחרונה הוא מסרב לאכול תחליף חלב (מטרנה). עם ארוחות המוצקים אין כלל בעיה אך כמויות תחליף החלב ירדו,הוא אוכל בקושי 100ml לארוחה. (משקלו כ-11 ק"ג) ניסתי לתת לו דנונה 3% , הוא העדיף את הדנונה על פני הבקבוק. האם ניתן להחליף את ארוחת 4 לדנונה ביו או כל מעדן חלב אחר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לדעתי..

טלי
    05/08/2008

בעיניי גיל 7 חודשים זה גיל צעיר מידיי בכדי להסתמך על מוצקים ותוספים לתמ"ל.. עליו לקבל את סגולות המזון שנמצאות בתמ"ל כדי להתפתח בצורה תקינה. אני הייתי ממליצה לך לנסות להחליף תמ"ל ולראות איך הוא מגיב. לא לוותר כ"כ מהר.. גם עם הבת שלי שהיא בת 5.5 חודשים נתקלתי בבעיה דומה. היא היתה סרבנית בקבוקים, תמ"לים ומה שאת רק רוצה.. אבל הייתי חייבת לוותר על הנקה כשחזרתי לעבודה. אני כיום משתמשמת באופטימיל ואני מרוצה. אומנם עברו רק חודשיים מאז שהתחלתי להשתמש אבל סה"כ הכל הולך חלק ואפילו הסתדרו לטליה היציאות והפכו למסודרות יותר (משש פעמים ביום לפעם אחת). דרך אגב, תוכלי לקבל שובר מתנה דרך האתר ולראות איך בנך מגיב. בכל מקרה, המון הצלחה:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו